Hatalmas öröm: Zséda új albuma aranylemez lett

Fotó: Mudra László/Origo -
Zséda aranylemez új album
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy az énekesnő majd kiugrik a bőréből, hiszen új albuma rövid idő alatt aranylemez lett! Gratulálunk!

Zséda új albumát úgy viszik, mint a cukrot. A Kémia névre keresztelt lemez kevesebb, mint 8 hét alatt elérte azt az eladási példányszámot, ami szükséges az aranylemez minősítéshez. Nem meglepő, ha ezek után az énekesnő elképesztően boldog.

Zséda új albuma nagyon hamar aranylemez lett Fotó: Mudra László/Origo

Közösségi oldalán meg is osztotta rajongóival a szuper hírt, a követői pedig nem győznek gratulálni. Az ezzel kapcsolatban kiposztolt fotó kevesebb, mint egy nap alatt elérte a 2200 kedvelést, illetve több tucat hozzászólás is érkezett. Láthatóan mindenki együtt örül a 42 éves sztárral, aki a sikerek mellett az alakjára is mindig igyekszik figyelni.

Azt állítják, Zámbó Jimmy a felesége mellett is csábította a nőkethttp://www.life.hu/sztarok/20170104-jimmy-allitolag-felesege-mellett-is-udvarolt-a-noknek.htmlZámbó Jimmy nemcsak a dalain keresztül hódította meg a nők szívét, állítólag felesége mellett is csapta a szelet a lányoknak. Erről mesélt egy Amerikában élő magyar bártulajdonos, akinél többször is fellépett a Király. Az ő lányára is szemet vetett az énekes. TV + SztárokOrigoNádai Anikó egyedül maradt: szakított kedvesével http://www.life.hu/sztarok/20170104-nadai-aniko-es-szerelme-kovacs-daniel-richard-szakitott-egymassal.htmlNádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt. TV + Sztárok--A TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/sztarok/20170104-berki-kijelentesen-kiakadtak-az-emberek.htmlBerki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment... TV + SztárokOrigoEgyütt nyugszik majd a két világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-carrie-fishernek-es-debbie-reynoldsnak-kozos-temetese-lesz.htmlCarrie Fisher szívinfarktusban halt meg, édesanyja csak egy nappal élte túl őt. Debbie Reynolds utoljára is csak annyit mondott, a lányával szeretne lenni. Most lehet, hogy teljesül a kívánsága. TV + Sztárok--Metroszexuális lenne az RTL Klub sztárja? Úgy tűnik!http://www.life.hu/sztarok/20170104-gaspar-laci-szakalla-masfel-oraig-keszul.htmlGáspár Laci élete teljesen átalakult azzal, hogy nemcsak énekesként, hanem műsorvezetőként is helyt kell állnia. A Playback párbaj házigazdája a családja mellett még egy nagyon fontos dologra szakít mindig időt: a szakállára. TV + SztárokOrigoOscar-díjas színésznő költözött Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20170104-jennifer-lawrence-magyarorszagon-a-vilagsztar-nalunk-dolgozik.htmlJennifer Lawrence, a 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő a hírek szerint január 2-án érkezett a fővárosba. Hogy hol szállt meg, az eddig még nem derült ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.