Az egykori szépségkirálynő szerint nem számít a 30 év korkülönbség

párkapcsolat szépségkirálynő Bodri Kriszta korkülönbség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először rossz szemmel nézték kapcsolatukat, ám ők bebizonyították: a korkülönbség nem állhat a boldogság útjába. 

Bodri Kriszta és párja között 30 év korkülönbség van. Az egykori szépségkirálynő elárulta, eleinte mindenki azt gondolta, hogy csak a pénzéért van a plasztikai sebésszel. Később viszont megváltozott a helyzet és a lány családja is belátta, hogy ez igaz szerelem.

A Miss World Hungary egykori győztese és 32 évvel idősebb párja, Dr. Seffer István plasztikai sebész egy szállodában ismerkedett össze.

Bár a fiatal lány akkor még párkapcsolatban élt, rögtön tudta, hogy István mellett fogja leélni az életét.

A férfi már többször is megműtötte kedvesét, Krisztina a többi köztt orra kecses vonalát köszönheti neki.

Számít a korkülönbség? - pasik vallomásai

Manapság, amikor minden korábbinál rugalmasabbá váltak a párválasztás társadalmi szokásai, és amikor a férfiak állítólag a minden paraméterében álomnőt keresik, különösen aktuális a kapcsolaton belüli korkülönbség problematikája. A Life.hu épp ezért megkérdezett néhány férfiút: ők mit gondolnak az életkor-mizériáról?
Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsának Liptai Claudia jósnője segíthttp://www.life.hu/sztarok/20170104-demcsak-zsuzsa-liptai-claudia-josnojehez-jar.htmlDemcsák Zsuzsa nagyon reméli, hogy 2017 az ő éve lesz, és megtalálja társát. A cél érdekében egy rontás elleni fonalat is visel csuklóján, pontosan olyat, amilyet Liptai Caldia, aki mint tudjuk, most nem is lehetne boldogabb.TV + SztárokOrigoErdei Zsoltot négy nő hozta zavarbahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-erdei-zsoltot-zavarba-hoztak.htmlErdei Zsolt hazánk egyik legeredményesebb és legsármosabb ökölvívója. Ki gondolná, hogy zavarba tud jönni négy nő társaságában? TV + SztárokOrigoMinden eddiginél részletesebb előzetessel rukkolt elő A sötét ötven árnyalatahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-ujabb-reszletek-a-sotet-otven-arnyalatabol.htmlAkit magával ragadott Christian és Anastasia szexi és nem mindennapi romantikus története, már tűkön ülve várja a folytatást. Már csak alig egy hónap és végre Valentin napon újra átélhetjük az erotikus tündérmese adta újabb élményét. Ezúttal viszont sosem látott új részleteket mutatunk a filmből. TV + Sztárok--Mariah Carey lódított: Nem technikai hiba miatt égett behttp://www.life.hu/sztarok/20170102-nem-technikai-hiba-okozta-mariah-carey-botranyat.htmlAz amerikai énekesnő állításával ellentétben nem a technikai feltételek hiányosságai miatt fulladt botrányba Mariah Carey szilveszteri fellépése a New York-i Times Square-en - közölte a szervező Dick Clark Productions.TV + SztárokRobbie Williams csúnyán magára haragította a rajongókat http://www.life.hu/sztarok/20170102-robbie-williams-kezfertotlenitovel-mosott-kezet-a-koncert-kozben.htmlBár a Grammy-díjra jelölt sztárt emberek milliói szeretik a világon, az ilyen húzásokkal igencsak magára haragítja a rajongókat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.