L.L. Junior eljegyezte új szerelmét, aki Körtvélyessy Zsolt színész lánya

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
eljegyzés Körtvélyessy Zsolt L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évig tartott a kapcsolat L.L. Junior és gyermekeinek anyja között, de tavaly októberben kiderült: már hónapok óta nincsenek együtt. Azóta a rapperre már rá is talált az új szerelem. A Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lányával jött össze, és már az eljegyzés is megtörtént.

Sokáig titokban tartotta Junior, hogy már nem él együtt gyermekei anyjával, de tavaly októberben kiderült, már 10 hónapja különváltak útjaik. A rapperre azóta már rá is talált a szerelem, új kapcsolata pedig nagyon komolyra fordult. Nagyobbik fia már ismeri is barátnőjét, aki hamarosan a felesége lesz. Junior ugyanis eljegyezte párját, aki nem más, mint a Barátok közt egykori sztárjának, Körtvélyessy Zsoltnak a lánya.

L.L. Junior Körtvélyessy Zsolt lányát jegyezte el Forrás: Facebook/L.L. Junior

"Valóban együtt vagyunk Kingával. Ő az a lány, akivel a Csillával való kapcsolatunk megromlása után először lelki társak lettünk, majd hónapokkal később baráti viszony alakult ki közöttünk. Majd ebből lett szerelem"mondta a Blikknek Junior. Hozzátette, ez természetesen semmiben nem befolyásolja azt a harmonikus kapcsolatot, amit a gyermekei anyjával kialakított a szakítás után.

A nagyfiam ismeri a barátnőmet, szeretik is egymást,

Körtvélyessy Zsolt először meglepődött, de elfogadta Juniort Forrás: MTI/Ujvári Sándor

"

Először nem gondoltam, hogy komoly, aztán később hozzászoktam.

Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoCsúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--Erre a rossz szokására nem büszke Voksán Virág - Megfogta, hogy változtathttp://www.life.hu/sztarok/20170103-voksan-virag-elarulta-mi-a-rossz-szokasa.htmlVoksán Virág elmesélte mi az a rossz szokása, amire egyáltalán nem büszke. TV + Sztárok--Kiderült, hogy George Michaelnek van egy eltitkolt csodababájahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-kiderult-hogy-george-michael-finanszirozta-egy-par-gyermekaldasat.htmlGeorge Michael halála után rengeteg dolog derült ki a sztárról, sok olyan is, ami nem éppen pozitív. A napokban azonban olyan információ látott napvilágot, amit érdemes lett volna tudni az énekesről még életében: kiderült, hogy egy igazán nagylelkű és szívmelengető dolgot tett a híresség. TV + Sztárok--Nicole Kidman és Keith Urban nyilvánosan vesztek össze: vihar van a paradicsomban!http://www.life.hu/sztarok/20170103-nicole-kidman-es-keith-urban-a-voros-szonyegen-veszekedtek.htmlNagy nyilvánosság előtt veszett össze Nicole Kidman és Keith Urban, nem is akárhol: a vörös szőnyegen. A színésznő legújabb filmjének premierjén került sor a szóváltásra, sokan aggódnak, ez a kapcsolatuk végét jelzi. TV + Sztárok--Szalai Ádám őrületes bombázóval fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20170103-szalai-adam-focista-egy-bombazoval-pozolt.htmlKöldökig kivágott ruhában és széles mosollyal pózol a fiatal bombázó Szalai Ádám és barátai mellett, aki szintén csak vigyorogni tudtak. Nem is csoda... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.