Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estek

hitel Lippai László tartozás Erdélyi Mónika sztárok Bíró Ica Pataky Attila Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. 

Lippai László

A magyar színész kocsiját lassan négy éve vitte el a végrehajtó, ám pechjére az elárverezett jármű hitelét még ezután is fizetnie kellett. Lippai 2007-ben vásárolta meg az autót, amelybe hárommillió forint önrésszel szállt be. Annak ellenére, hogy a kocsit a bank 2012-ben 570 ezer forintért elárverezte, a színész egy ideig még kénytelen volt fizetni a törlesztőrészleteit. Így a hétmilliós autó állítólag tizenhárommillióba került.

Lippai László Forrás: MTI/Kallos Bea

Erdélyi Mónika

A televíziós műsorvezető válópere 2014-ben, közel öt év után ért véget. Erdélyi Mónika ez idő alatt nem tudott túladni volt férjével közösen vett érdi otthonán, ugyanis a házon jelzáloghitel volt. Mónika a gyönyörű belső terekkel kialakított hatalmas ingatlant még 2009-ben 67 millió forintért hirdette meg, ám a hírek szerint sokáig nem érdeklődtek érte. Végül – egyes információk szerint – a ház kényszerárverésen kelt el.

Erdélyi Mónika Forrás: Life.hu

Bíró Ica

A Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik. A sztár svájcifrank-alapú tartozása az egekbe szökött, ami kilátástalan helyzetbe sodorta, ám Ica ennek ellenére is pozitívan tekint a jövőre. Az 59 éves fitneszszakértőnek a 2006-ban alapított klubjától kellett megválnia, ugyanis a duplájára nőtt kölcsöne miatt képtelen volt tovább fenntartani.

Bíró Ica Forrás: biroica.hu

Bodrogi Gyula

A nemzet színésze többször is beszélt szomorú helyzetéről a sajtónak. Bodrogi Gyula svájcifrank-alapú kölcsönt vett fel az autójára, aminek később már a dupláját kellett visszafizetnie.

Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek. Ki akarnak fosztani!”

Bodrogi Gyula Forrás: Origo

Pataky Attila

Az Edda frontembere hosszú évek után tavaly fizette ki az eredetileg 45 millió forintos hitelét. Az énekes korábban devizahitelből vásárolta meg álmai otthonát; 3 hónappal a válság kezdete előtt vett fel 45 millió forintos kölcsönt. Sokakkal együtt azonban neki is meggyűlt a baja a törlesztőrészletekkel, amelyek az eredeti 200 ezer helyett volt, hogy 496 ezer forintra rúgtak. Ha nincs egy jómódú barátja, talán sosem került volna ki ebből a helyzetből.

Volt olyan hónap, amikor az eredetileg előírt 200 ezer forintnyi részlet helyett 496 ezer forintot követelt tőlem a bank.

mesélte

Pataky Attila Forrás: Origo

A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-ban

A tavalyi év korántsem mondható "csendesnek" a hazai sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, amelyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül.
Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoGeorge Michael párja is tehet a sztár haláláról? http://www.life.hu/sztarok/20170103-george-michael-szerelmet-tamadjak-az-interneten-fadi-fawaz.htmlMég mindig vannak megválaszolatlan kérdések a sztár halálával kapcsolatban. Több rajongó szerint az énekes szerelme is hibás a tragédiában. TV + Sztárok--A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--Sztárok, akik 2016-ban fogadtak örök hűséget egymásnak 2. részhttp://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-2016-ban-kotottek-ossze-az-eletuket-meses-fotok.htmlMagyar és külföldi sztárlagziból sem volt hiány az elmúlt évben! Több híresség is oltár elé állt, hogy örök hűséget és szerelmet fogadjon a szeretteik előtt. Most összeszedtük nektek a legszebb esküvőket. TV + SztárokOrigoKönnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Sebestyén Balázsék felállnak, ha bekorlátozzák őket http://www.life.hu/sztarok/20161216-sebestyen-balazs-oszinte-vallomasa-nem-fizettek-ki-oket-radio-1.htmlBár Sebestyén Balázs és csapata lassan egy hete élvezheti az új munkakörülményeket, a múltat pedig még nem sikerült teljesen lezárni. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.