Lebuktak: 25 éves fiújával fotózták le az 58 éves Madonnát

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres -
Aboubakar Soumahoro párkapcsolat szerelem Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly március óta kering a pletyka, miszerint Madonna egy 25 éves elefántcsontparti modellel mókázik. Nos, nem zörög a haraszt, a minap lencsevégre kapták a párocskát egy svájci síparadicsomban.

Madonna az exférjével, Guy Ritchivel való gyermekelhelyezési per fájdalmait enyhítette, amikor összejött Aboubakar Soumahoróval. A 25 éves fiút egy partin ismerte meg az énekesnő 2015 novemberében, de csak 2016 tavaszán melegedtek igazán össze. Úgy látszik, a kapcsolatuk komolyra fordult, Madonna ugyanis a svájci családi síelésre is magával vitte "játékszerét" - itt fotózták le őket a szemfüles paparazzik.

Madonna egy 25 éves fiúval van együtt Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Aboubakar Soumahoro még nem ért el átütő sikereket a modellszakmában. Korábban a Harrods-nál dolgozott eladóként, ameddig Madonna arra nem kérte, hogy mondjon fel, és kísérgesse őt a fellépsei során.

Aboubakar Soumahoro Forrás: Instagram



Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában olyan híreket, melyek szerint egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. Ez alól a magyar hírességek sem kivételek, akik közül páran keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Hatalmas öröm: Zséda új albuma aranylemez letthttp://www.life.hu/sztarok/20170104-aranylemez-lett-zseda-uj-albuma.htmlNem csoda, hogy az énekesnő majd kiugrik a bőréből, hiszen új albuma rövid idő alatt aranylemez lett! Gratulálunk! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy fest élete legdurvább napja után Sarka Kata: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170105-sarka-kata-elete-legdurvabb-napja-amikor-veget-ert-a-hazassaga.htmlKijelenthetjük, hogy vélhetően ez a mai volt Sarka Kata életének legdurvább napja, hiszen ma végetért a házassága. Ezt ő maga nyilatkozta.TV + SztárokOrigoEltűnt Hajdú Péter kocsija: "Hová lett az autóm?"http://www.life.hu/sztarok/20170105-eltunt-hajdu-peter-musorvezeto-kocsija-mivel-ho-boritja.htmlNem lehet egyszerű a mai nap Hajdú Péter számára. Előszőr ő jelentette ki, hogy nem vár többet Katára, aztán Sarka Kata tette közzé, hogy véget ért a házassága. Mindezek tetejébe még az időjárás sem kímélte a műsorvezetőt. TV + SztárokOrigoSokat lesz együtt Jennifer Lawrence és Szabó Simonhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-egyutt-fog-forgatni-jennifer-lawrence-es-szabo-simon.htmlNem mindennapi esemény egy ilyen híres színésznővel együtt dolgozni, de a mi Szabó Simonunknak sikerült ez is. TV + Sztárok--Klapka Györgyhöz szólt Mary Zsuzsi búcsúlevelehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-halalanak-otodik-evforduloja-elott-talaltak-meg-a-levelet.htmlMary Zsuzsi búcsúlevelet írt Klapka Györgyhöz, ám ez idáig erről senki sem tudott. Halálának 5. évfordulója előtt pár nappal került elő az iromány, melyből Klapka idézett. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.