Dráma! Majdnem lelőtték Erzsébet királynőt

Forrás: AFP -
lövés Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem uralkodna Erzsébet királynő, ha a szorgalmas palotaőrök meghúzták volna a ravaszt. Néhány évvel ezelőtt ugyanis betolakodónak hitték a felséget, mikor az hajnalban a villa körül sétálgatott.

Nem lehet panasz a Buckingham-palota őreire, még a királynőt is lelőtték volna, mikor az hajnalban a villa körül sétálgatott. Néhány évvel ezelőtt történt az eset, de csak most került nyilvánosságra.

Majdnem meghalt Erzsébet királynő Forrás: AFP

A királynő rajong az éjszakai sétákért, azon a bizonyos estén is így tett, de ez a hóbortja majdnem az életébe került. A palotaőrök ugyanis csak egy árnyat láttak sétálgatni, és betolakodónak hitték az illetőt. Egyikük már a puskát is elővette, és úgy szegezte az árnyalaknak a kérdését. "Ki az?". Legnagyobb meglepetésükre a királynőtől érkezett válasz.

"Fenébe, felség. Majdnem lelőttem"

- mondta az őr, amikor felismerte Erzsébet királynőt. és csendben várta a szidást, de helyette csak gúnyos választ kapott. "Legközelebb majd csengetek, mielőtt sétálni indulok, így nem kell majd lelőnie" - idézi a Times a történteket.

Kasza Tibi és szerelme elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-kasza-tibi-es-parja-elhagytak-az-orszagot.htmlA közösségi oldalán tett közzé Kasza Tibi egy videót, melyben elárulta, hogy elhagyják az országot és azt is elmesélte, hová utaznak... TV + SztárokOrigoSarka Kata: "Véget ért a házasságom"http://www.life.hu/sztarok/20170105-sarka-kata-hazassag-lezarta-a-kapcsolatat-hajdu-peterrel.htmlEnnyit volt! A csinos műsorvezető megelégelte a napokban megjelent híreket, így a közösségi oldalán végre elmondta, hogyan érez. TV + Sztárok--Gaál Noémi: "Hidegzuhanyként ért" http://www.life.hu/sztarok/20170105-gaal-noemi-tv2-nem-gondolta-hogy-ez-lesz-a-vege.htmlA TV2 egykori emblematikus arca végre megszólalt távozásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Gábor Zsazsa hamvait férje nem hagyta a sírban: kihantolta és hazavittehttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hazavitte-ferje-gabor-zsazsa-hamvait.htmlGábor Zsazsát Los Angelesben búcsúztatták, és ott került sor az egykori díva temetésére is. Nem nyugodott azonban sokáig a sírban, ugyanis özvegye néhány nappal később hazavitte hamvait. Frédéric von Anhalt még nem tett le arról, hogy Magyarországra hozza Zsazsa maradványait. TV + SztárokOrigoBotrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort http://www.life.hu/sztarok/20170105-notar-mary-birosaghoz-fordul-beperelte-l-l-juniort-botrany.htmlTovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. TV + Sztárok--Évi 3 milliárdot hozott George Michael egyetlen dalahttp://www.life.hu/sztarok/20170105-evi-3-milliardot-keresett-george-michael-egy-dalaval.htmlA több mint 3 évtizedig tartó sikeres karrierje során született jó néhány felejthetetlen sláger, ám van köztük egy, ami mindenkinek kedves, főleg karácsony idején. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.