Kocsis Tibor édesanyja elvesztéséről vallott: hatalmas trauma volt

halál Kocsis Tibor anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kocsi Tibit pozitív, mosolygós emberként ismerhette meg az ország, a Sztárban sztár című műsorban pedig az igazán vicces oldalát is megmutatta. Azonban az ő életében is voltak mélypontok, az egyik ilyen az édesanyja elvesztése volt. Hatalmas traumaként élte meg a tragédiát.

Nagyon összetartó családja van Kocsis Tibinek, akit legutóbb a Sztárban sztárban című műsorban láthattunk átalakulni. Az eddig visszafogott énekes egy egészen új oldalát ismerhettük meg: fesztelenül állt a színpadra a legidétlenebb jelmezben is.

Kocsis Tibor édesanyja elvesztéséről vallott Fotó: Szabó Gábor - Origo

A mindig mosolygó énekes próbálja az élet pozitívumait előtérbe helyezni, pedig ő is túl van már egy hatalmas tragédián. Nagyon fiatalon elvesztette az édesanyját.

"Tizenöt éves voltam, amkor édesanyámat elveszítettem; ez egy hatalmas trauma volt,

később azonban rendkívül megerősített. Ebből adódóan az élet kisebb problémáin hamar felülemelkedem. A legtöbb gondot súlytalannak érzem, főleg, ha szembesítem magam az igazi drámákkal" - árulta el Tibi a hot! Magazinnak. Hozzátette, nagyon összekovácsolta a családot a tragédia, a mai napig segítenek egymásnak, például Tibi gyakran jár húgához, aki nemrég lett anyuka. Lassan azonban már ő is szeretne saját gyereket.

"Kezd benőni a fejem lágya, kezdek megkomolyodni. Szóval, persze, nagyon szeretnék egyszer apa lenni.

(...) Jelenleg a testvéreim gyerekein élem ki az apai ösztönöket. Csak sejtem, hogy milyen boldogsággal járna egy saját gyerek, így nagyon vágyom már egyre" - vallotta be az énekes, aki arról azonban csak sejtelmesen nyilatkozott, hogy van-e kivel gyereket vállalni. "Maradjunk annyiban, hogy igazán kiegyensúlyozott életem van, ami minden téren abszolúte teljes" - mondta Tibi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.