Így fest élete legdurvább napja után Sarka Kata: Fotók!

Sarka Kata házasság Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kijelenthetjük, hogy vélhetően ez a mai volt Sarka Kata életének legdurvább napja, hiszen ma végetért a házassága. Ezt ő maga nyilatkozta.

Az immáron elvált anyuka ezután dolgozni ment, és Facebook-oldalának tanúsága szerint egy igen hosszú és mozgalmas munkanapot tolt le. Kata kiposztolta, hogy fest, és miként érzi magát ezután a könnyűnek nem nevezhető nap után:

Sarka Kata: "Véget ért a házasságom"http://www.life.hu/sztarok/20170105-sarka-kata-hazassag-lezarta-a-kapcsolatat-hajdu-peterrel.htmlEnnyit volt! A csinos műsorvezető megelégelte a napokban megjelent híreket, így a közösségi oldalán végre elmondta, hogyan érez. TV + Sztárok--Hajdú Péter már nem vár Sarka Katára, másnál keresi a boldogságothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-hajdu-peter-szerint-sarka-kataval-mar-nem-fognak-kibekulni.htmlAkarták, de nem sikerült rendbe hozniuk a kapcsolatukat. A helyzet mit sem változott azóta, hogy Sarka Kata elköltözött Hajdú Pétertől, és a tévés szerint már nem is fog. Ugyan nem sürgeti a válást, de szerinte ideje lépni, és másnál keresni a boldogságot, mert ez a helyzet egyikük számára sem jó. TV + SztárokOrigoSarka Kata az elmúlt évről vallott: egyedül, két kisgyerekkel jól megállta a helyéthttp://www.life.hu/sztarok/20161227-sarka-kata-szamara-nehez-volt-a-2016os-ev.htmlMindenki tudja, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter házassága tönkrement. Azt viszont kevesen sejtik, hogy milyen nehéz is volt valójában számukra ez az időszak. Sarka Kata számot vetett az elmúlt évvel: elárulta, nem ez volt élete legjobb időszaka, de változtatni akart az életén, és eddig jól megállta a helyét egyedül, két kisgyerekkel. TV + Sztárok--Sarka Katáéknál meghitten telt a karácsony reggelehttp://www.life.hu/sztarok/20161226-sarka-kataek-igy-toltottek-a-karacsony-reggelet.htmlA karácsonyfa köré gyűltek a gyerekek: így telt Sarka Katáéknál az ünnepi reggel. Álmosan és meghitten nézegeti Noncsika és Dávidka a feldíszített karácsonyfát: igazi nyugalom árad a fotójukról. TV + Sztárok--Íme, Hajdú Péter és Sarka Kata karácsonyi fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20161225-hajdu-peter-es-sarka-kata-karacsonyi-fotoja-megis-egyutt-a-par.htmlBár eddig a hírek nem erről szóltak, Hajdú Péter legújabb képe szerint a család mégis kibékült, és az ünnepeket együtt töltötték. TV + Sztárok--Komoly döntést hozott Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20161217-nem-vesz-reszt-a-miss-world-2016-versenyen-sarka-kata-gelencser-timinek-itthonrol-szurkol.htmlNem vesz részt a Miss World 2016 versenyen Sarka Kata. Az üzletasszony itthonról szurkol Gelencsér Timinek. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.