Nem tudni, hová költözött Ancsikától Stohl András

színész Stohl András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy hónapja, hogy Stohl András és Ancsika útjai különváltak. A színészt egy újságírónővel hozták hírbe, de Buci nem nyilatkozik a magánéletéről. Még csak azt sem lehet tudni, hol lakik.

"Több kollégája is tudja, vagy épp csak sejti, hogy ő lehet az a titokzatos lány, aki Stohl Andrással közeli kapcsolatba került, szinte minden adandó alkalommal, amikor teheti, a színész nyomában jár. Ha Stohl színpadra lép, biztosan megjelenik a színház környékén. Így történt ez december utolsó napjaiban, sőt szilveszterkor is" – közölte a Borssalinformátora, ám azt nem tudni, a színész hová költözött Ancsikától.

Stohl András a Válótársakban - Testhezálló szerep Forrás: RTL Klub

Az utolsó videó Klapka Györgyről - Így találta meg Mary Zsuzsi búcsúleveléthttp://www.life.hu/sztarok/20170107-halala-elott-par-nappal-mutatta-meg-klapka-gyorgy-hogyan-kerult-elo-mary-zsuzsi-bucsulevele.htmlHalála előtt néhány nappal engedte be a kamerákat otthonába az üzletember. TV + Sztárok--Berki Krisztián kiakadt – Kérte Pamelát, költözzön elhttp://www.life.hu/sztarok/20170107-berki-krisztian-kiakadt-kerte-pamelat-koltozzon-el-ha-levagatta-a-hajat.htmlBerki Krisztián szájából nem először hangzottak el vad dolgok, de amit a legutóbb hallottunk, azon még így is meglepődtünk. TV + SztárokOrigoIntim fotót posztolt Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20170107-intim-fotot-posztolt-szabo-zsofi-parjaval-kis-zsolttal.htmlSzabó Zsófi, ha csak teheti, megmutatja rajongóinak, hogy mennyire boldog és szerelmes. Így tett most is. TV + SztárokOrigoFelmondott az RTL Klubnál Dombóvári Vandahttp://www.life.hu/sztarok/20170107-felmondott-az-rtl-klubnal-dombovari-vanda-musorvezeto.htmlA civil életet választotta a televíziózás helyett Dombóvári Vanda. A csinos műsorvezető vidékre költözött. TV + Sztárok--Öngyilkos lett George Michael - állítja a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20170101-ongyilkos-lett-george-michael-allitja-a-parja.htmlSzerelme, Fadi Fawaz állítása szerint George Michael csak arra vágyott, hogy meghaljon. Állítja, az énekes önkezével vetett véget életének. TV + Sztárok--Elárulta! Ennek a celebnőnek ad KÖLCSÖNRUHÁT Náray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170107-ordog-noranak-ad-kolcson-ruhat-naray-tamas.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik az általa tervezett ruhákból szeretnének kölcsönkérni. Kijelentette, ha viselni akarják őket, vásárolják meg. A témához Tóth Gabi is hozzászólt, de több celeb is kifejtette a véleményét, jó páran megsértődtek. Náray pár napja az Önindítóban elmagyarázta, miért tette közzé gondolatait. Úgy véli, a celebek tönkreteszik a buliban viselt öltözéket. "Beleizzadnak, belepukiznak" – fogalmazott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.