Havas Henrik: "Engem már nem lehet megvenni"

Forrás: Fem3 -
TV2 műsorvezető Havas Henrik könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban több olyan hír is napvilágra került, melyek szerint Kálmán Olga után újabb műsorvezető hagyja ott az ATV-t, és a Hír TV-hez igazol. Ezt hamar cáfolták. 

A Blikk megkérdezte Havas Henriket, aki azonnal cáfolta, hogy megkereste volna Tarr Péter, a csatorna vezérigazgató-helyettese. Arra a kérdésre viszont, hogy tényleg havi négymillió forintért vezette-e a TV2 Mokka című műsorát, nem kívánt reagálni. Mint mondja, neki így is volt mihez nyúlnia.

Havas Henrik elégedett a jelenlegi fizetésével Forrás: Fem3

"Engem nem hívtak át a Hír TV-hez, de felkérést valóban kaptam. Tavaly egyszeri alkalommal vendégeskedtem náluk a szilveszteri műsorban, és Tarr Péter – aki egyébként az egyetemen tanítványom volt – most is hívott. Beszéltem Németh Sándorral, és egyetértettem vele abban, hogy ha most is elmennék szilveszterkor, az félreértésekre adhatna okot, így aztán ezt lemondtam" – mondta Henrik, aki elégedett a jelenlegi fizetésével.

Írtam 26 könyvet, gondolhatja, hogy pénzzel engem már nem lehet megvenni"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.