Tűzijáték miatt hívták ki a rendőröket Bochkor Gáborra

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
rendőr Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába gyönyörű a tűzijáték, sokan nem szeretik a nagy hangja miatt, és azért, mert balesetveszélyes. Bochkor Gábor szilveszterkor igazi fényjátékot csinált, de az egyik szomszédja nem örült a privát tűzijátéknak: rendőröket hívott a rádiósra. 

Sokan ünnepelnek szilveszterkor házi tűzijátékkal, így tett Bochkor Gábor is. Az egyik szomszédja azonban nem nézte jó szemmel a hangos fényjátékot, és rendőröket hívott a rádiósra. Nagyon gyorsan ki is érkeztek, hogy ellenőrizzék, mindenben szakszerűen járt-e el a rádiós.

Bochkor Gáborra kihívták a rendőröket Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

„A tűzijátékunk öt percig tartott, de a hetedik percben már a rendőrség is ott volt. Mondtam nekik, hogy már vége van, de nyugodtan nézzenek körbe. Bejöttek a kertbe, és mindent teljesen rendben lévőnek találták. Csak egyfajta, úgynevezett kazettás rakétát használtam, és ezek mind fölfelé mutattak"idézi a Blikk Bochkor Gábor Önindítóban elhangzott szavait. A rádiós hozzátette, hogy amikor kihelyezte a rakétákat, hallotta, hogy valaki szól neki. „Amikor a rakétákat kihelyeztem, még hallottam is, ahogy valaki azt kiabálta: Aztán nehogy rám irányítsák!" – idézte fel az esetet, de mivel mind a 124 rakétát megfelelően helyezte el, nem aggódott.

„A petárdával nem értek egyet, de a tűzijáték gyönyörű dolog, és a szilveszter erről is szól.

Kutya is van nálunk, de mindenki jól van" – tette hozzá a műsorvezető. A lap megkereste Bochkor Gábor szomszédait, akik szintén beszámoltak az esetről. "Hallottuk és láttuk is éjszaka a hatalmas dörrenéseket és a fényjátékot Bochkorék felől. Percekig tartott. Valamelyik szomszéd be is telefonált a rendőrségre, mert félt, hogy felgyullad valami" – mondta az egyik lakó, egy másik pedig arról beszélt, hogy be kellett zárniuk a kutyákat a nagy durrogtatás miatt. Hiába hívták ki azonban a rendőröket, ők mindent rendben találtak, mivel a tájékoztatásuk szerint nem indult a rádiós ellen semmilyen eljárás.

Meryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-meryl-streep-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-on.htmlA 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott... TV + SztárokOrigoHoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztő szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe gála vörösszőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--Végre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--Nicole Kidman rácáfolt válásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170109-nicole-kidman-racafolt-valasara-ferjevel-jelent-meg-a-golden-globe-on.htmlNicole Kidman házasságával kapcsolatban hallhattunk néhány pletykát, miszerint megromlott a kapcsolata férjével és a válást fontolgatják. Az idei Golden Globe vörösszőnyegén rácáfoltak a pletykákra. TV + Sztárok--Szexi pizsamában kacérkodik Sarka Kata - De ki készítette a fotót?http://www.life.hu/sztarok/20170108-szexi-pizsamaban-pozol-sarka-kata-vasarnap-reggel.htmlA szombati bikinis fotó után, most egy dögös, pizsamás képpel örvendeztette meg rajongóit Sarka Kata. Hajdú lassan exneje elemében van. TV + Sztárok--Pucér testtel, a fürdőkádban szelfizett Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20170108-a-furdokadban-szelfizett-bencsik-tamara.htmlEz a kép nem olyan lesz, mint amire számítatok. Mi szóltunk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.