Angelina Jolie és Brad Pitt megállapodtak: nem a nyilvánosság előtt zajlik a válásuk

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Angelina Jolie beadta a válókerestetet, csak úgy záporoznak Brad Pittre a vádak: bántalmazásról, ivásról is szóltak hírek, miközben a színész szinte egyáltalán nem találkozhatott a gyermekeivel. Az egykori sztárpárnak eddig szinte nem sikerült semmiben megegyeznie, de most kötöttek egy megállapodást: ezentúl titok lesz a válásuk.

Mindenki meglepődött, de legfőként Brad Pitt amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A két sztár között ezután eléggé elmérgesedett a viszony: Brad Pitt nem győzte cáfolni a róla megjelenő híreket. Azzal vádolták a színészt, hogy mentálisan és fizikailag is bántalmazta gyermekeit, valamint azzal is, hogy gyakran alkoholizál.

Brad Pitt és Angelina Jolie megegyeztek Forrás: AFP/Carl Court

Brad Pitt bárminek alávetette volna magát, hogy bizonyítsa, semmit nem tett, végül az FBI is felmentette őt. A gyerekeivel csak párszor találkozhatott a hercehurca kezdete óta, hiába kérték hálaadáskor a szüleiket arra, tartsanak fegyverszünetet és ünnepeljenek együtt, nem teljesült a kicsik kívánsága.

A sok botrány után azonban sikerült megállapodnia a két sztárnak valamiben: ezentúl titokban zajlik a válásuk.

Brad Pitt már korábban is kérte, hogy ne a nyilvánosság előtt folytassák le a válóperüket arra hivatkozva, hogy a gyerekeknek nem tesz jót, most azonban Angelina Jolie is beleegyezett.

Kasza Tibi és Majka is durván visszaválaszolt Fenyő Ivánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-kasza-tibi-es-majka-is-valaszolt-fenyo-ivan-serteseire.htmlFenyő Iván méretes posztban fejtette ki a véleményét Majka és Kasza Tibi munkásságáról. Szerinte a Facebook-oldalaikon megosztott tartalmak nem képviselnek értéket. Természetesen a válaszokra nem kellett sokat várni, ám az érintettek rövidebben reagáltak. Kasza Tibi például most jött rá, hogy Fenyő Iván még a világon van. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo így ölelgeti új barátnőjét: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170110-cristiano-ronaldo-baratnoje-georgina-rodriguez-fotok-a-parrol.htmlAz Európa-bajnok portugál labdarúgó végre a nyilvánosságnak is bemutatta a dögös barátnőjét. TV + SztárokOrigoTücsi és Sofron István hónapokig titkolták kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170110-tucsi-es-sofron-istvan-honapokig-titokban-jartak.htmlTücsi rengeteg férfit elszomorított, amikor karácsonykor közös fotót posztolt párjával, a jégkorongos Sofron Istvánnal. A szerelmesek hónapokig titkolták kapcsolatukat, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy az egymással töltött idő minden pillanatát kiélvezzék. TV + Sztárok--Ilyen menyasszony volt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20170110-harry-herceg-baratnoje-igy-festett-menyasszonykent-meghan-markle.htmlÚjabb információk láttak napvilágot a jóképű herceg szerelmével kapcsolatban. Lehet, hogy ez volt Meghan utolsó dobása? TV + SztárokNorthfotoIlyen menyasszony volt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20170110-harry-herceg-baratnoje-igy-festett-menyasszonykent-meghan-markle.htmlÚjabb információk láttak napvilágot a jóképű herceg szerelmével kapcsolatban. Lehet, hogy ez volt Meghan utolsó dobása? TV + SztárokNorthfotoJennifer Lawrence Budapesten sétálgat: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170109-jennifer-lawrence-igy-fest-budapesten-a-vilagsztar-foto.htmlA 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő teljesen új frizurával érkezett a magyar fővárosba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.