George Michael többször ki akarta dobni a pasiját halála előtt

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
George Michael Fadi Fawaz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Michael megpróbált kilépni a Fadi Fawazzal való kapcsolatából közvetlenül a halála előtt. Az énekes családja szerint szerint ez már nem az első eset volt. Fawaz mindig kihasználta az énekes gyengeségét, és többször visszakönyörgte magát.

George Michael többször szakítani akart Fadi Fawazzal az elmúlt másfél évben, de sosem sikerült neki. George legnagyobb hibája az volt, hogy soha semmire és senkinek nem tudott nemet mondani. A család szerint ezt használta ki Fawaz is, és valahogy minden szakítás után újra az énekes közelébe férkőzött, pedig többször a házából is kidobta a fodrászt.

George Michael és Fadi Fawaz Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A legutóbbi hírek szerint téves volt az az információ, miszerint George Michael magányosan halt meg. Fotók bizonyítják, hogy deceber 23-án többen mentek hozzá vendégségbe, baráti összejövetelre készültek.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.