menyasszonyi ruha feleség Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb információk láttak napvilágot a jóképű herceg szerelmével kapcsolatban. Lehet, hogy ez volt Meghan utolsó dobása?

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Meghan Markle, a 35 éves amerikai színésznő és a herceg tavaly szeptemberben kezdett el találkozgatni. Bizonyos források szerint viszont már hónapokkal ezelőtt is egy párt alkottak. II. Erzsébet eddig sem nézte jó szemmel a pár románcát, ám a megjelent képek láttán biztos, hogy nemet mond a szerelmükre – írja a Daily Mail.

Harry herceg vajon elveszi egyszer a kedvesét? Forrás: Northfoto

A fiatal színésznő 2011-ben Jamaica mesés partjainál mondta ki a boldogító igent akkori szerelmének, Trevor Englesonnak, akivel két évig élvezték a házaséletet. A válás után Meghan hosszú ideig szingliként élte mindennapjait. Most egy közeli "barát" több fotót is nyilvánosságra hozott az akkori lagziról, sőt az utána lévő buliról is. Nem valószínű, hogy a királyi család ettől még jobban a szívébe zárja a csinos sztárt.

Sokkoló dolog derült ki Harry herceg új kedveséről

Ahogy az várható volt, most minden Harry herceg és új kedvese, Meghan Markle színésznő körül forog. Aki bármit is tud a lányról, az nem rest megszólalni: így tett Meghan féltestvére is.
Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik” így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak az elemekkel. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina a családja miatt szeretne esküvőthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-kulcsar-edina-igy-elik-mindennapjaikat-a-parjaval-vallomas.htmlCsuti és Edina a Hálószobatitkok című műsorban meséltek a magánéletükről. Mint akkor kiderült, a párnak igen kevés dolga van a áz körül... TV + SztárokOrigoElő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Németh Kristóf: "Meg kellett tanulnom női fejjel gondolni" http://www.life.hu/sztarok/20170106-nemeth-kristof-parkapcsolat-a-szinesz-szerint-igy-mukodik-egy-szerelem.htmlA 41 éves magyar színésznek határozott elképzelései vannak arról, hogy mi is kell valójában a hölgyeknek. Gondolatait örömmel osztotta meg az olvasókkal. TV + SztárokOrigoBotrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort http://www.life.hu/sztarok/20170105-notar-mary-birosaghoz-fordul-beperelte-l-l-juniort-botrany.htmlTovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. TV + Sztárok--Oscar-díjas színésznő költözött Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20170104-jennifer-lawrence-magyarorszagon-a-vilagsztar-nalunk-dolgozik.htmlJennifer Lawrence, a 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő a hírek szerint január 2-án érkezett a fővárosba. Hogy hol szállt meg, az eddig még nem derült ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.