Tóth Andi intim viszonyba keveredett egy idősebb férfival

csók Válótársak sorozat Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor csinos énekesnője egy nála jóval idősebb, 39 éves férfira vetette ki a hálóját. Mi lesz ebből? 

Persze ez csak egy szerep kedvéért van így, hiszen a 17 éves Tóth Andi jelenleg a Válótársakban szerepel. Itt az énekesnő és partnere, Lengyel Tamás régóta kerülgetik már egymást, ám a legújabb évad szerint végre kiteljesedik majd a kapcsolatuk.

Andi és Tamás között egyébként 22 év a korkülönbség a való életben is, és szerepük szerint is.

Régimódi lány vagyok, az ilyen viselkedéstől tartózkodom,

Borsnak

Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik”, így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak. TV + SztárokOrigoKim Kardashian: "Hátba fognak lőni"http://www.life.hu/sztarok/20170110-kim-kardashian-zokogva-meselt-arrol-hogyan-raboltak-ki.htmlKim Kardasian először beszélt a tévében arról, hogyan is élte meg a vele történt borzalmakat. A celeblány egy idő után zokogva borult a testvére nyakába. TV + Sztárok--Az 50 az új 40? – Még ma is bombázó a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-magyar-szinesznok-akiknek-jol-all-a-kor-abraham-edit-es-csepregi-eva.html50 éves korára egy nőt – főképp egy színésznőt – már középkorúnak titulálnak, azt sejtetve, hogy nem biztos, hogy fel tudja venni a versenyt fiatalabb kollégáival. Ezek a magyar hírességek azonban bebizonyították, hogy igenis lehet valaki bombázó, még ha túl is lépett az ötödik ikszen. TV + Sztárok--Botrány! Nótár Mary beperelte L.L. Juniort http://www.life.hu/sztarok/20170105-notar-mary-birosaghoz-fordul-beperelte-l-l-juniort-botrany.htmlTovább dagad a botrány a két sztár között: úgy érzik, már csak a bíróságon tehetnek pontot az ügyük végére. TV + Sztárok--Kevin 2017-ben már a TV2-n karácsonyozikhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-andy-vajna-szerzodes-a-reszkessetek-betorok-a-tv2-kepernyojen.htmlBár eddig minden évben az RTL Klubon volt látható a népszerű filmsorozat, a reszkessetek betörők!, 2017-től megváltoznak a dolgok. TV + Sztárok--Khloé Kardashian újra szerelmes: ő a szerencsés! http://www.life.hu/sztarok/20170102-khloe-kardashian-pasija-egy-nba-jatekossal-tristan-thompsonnal-kavar.htmlA 32 éves amerikai televíziós személyiség végre a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát, sőt több közös fotó is készült a párról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.