Szexisek és sportosak, pedig jóval 50 felett járnak

Forrás: Youtube -
Raquel Welch Helen Mirren Jane Fonda szexi Goldie Hawn plasztika Meryl Streep edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki azt állítja, hogy ötven év felett egy nő élete véget ér, az vagy hazudik, vagy megőrült. Bár ilyenkor az élet nem válik könnyebbé, akadnak olyan sztárok, akik nemcsak a korukat viselik méltósággal, de egészséges életmódjuknak köszönhetően bomba formájukat is megőrizték. Íme, öt külföldi szépség. 

Jamie Lee Curtis

Kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő, író. Bár az 58 éves sztár az elmúlt években kissé eltűnt a kamerák elől, mégis a mai napig imádja őt a közönség. Curtis büszkén viseli rövid, ősz haját, miközben pompás alakját is megőrizte. A hírek szerint a sztár több zsírleszíváson és a botoxkezelésen is átesett, ám hamar fölismerte, hogy ezek a durva szépészeti beavatkozások nem tesznek jót a szervezetének. A színész ma már rájött, hogy a korral lassul az anyagcseréje, ezért inkább új étrendet vezetett be az életébe, és új sportokat sem szégyellt kipróbálni.

Jamie Lee Curtis egy forgatás során mutatta meg sportos alakját Forrás: Instagram/Jamie Lee Curtis

Meryl Streep

Háromszoros Oscar-díjas és kilencszeres Golden Globe-díjas amerikai színésznő, akinek alakításai filmekben, televízióban és színházban egyaránt láthatók. Remek formáját ráadásul nem őrzi megszállottsággal: ugyan naponta két kilométert úszik, sosem akart fiatalabbnak tűnni, vagy ment bele drasztikus diétákba.

Próbálok egészségesen élni, de néha én is elengedem magam.

elmondott beszéde

Meryl Streep: "Próbálok egészségesen élni, de néha én is elengedem magam" Forrás: Youtube

Goldie Hawn

Amerikai színésznő, rendező, énekesnő és producer. A 71 éves sztár a mai napig bátran kimehet a strandra, hiszen nem vall szégyent az alakjával. Az örökké mosolygó, vidám Goldie is belefutott ugyan néhány plasztikai műtétbe, de alapvetően jó formáját az egészséges életmódnak köszönheti - gyakran kapják lencsevégre az edzőterembe jövet-menet, tehát vigyáz az alakjára, miközben nem éhezteti magát. Kate Hudson akár ráfoghatná kirobbanó formában lévő édesanyjára, hogy a nővére, ugyanis Goldie Hawn egy perccel sem néz ki idősebbnek 55-nél.

Aloha

Goldie Hawn (@officialgoldiehawn) által közzétett videó,

Helen Mirren

A 71 éves Mirren általában ámulatba ejt mindenkit azzal, hogy kora ellenére milyen remek formában van. Bár legtöbbször komor szerepekben láthatjuk, ez nem zárja ki, hogy olykor az összes ruhájától megszabaduljon, ha a szerep úgy kívánja: a 2002-es Tavasz Rómában című moziban például 57 évesen pucérkodott. És hogy néz ki a sztár meztelenül? Ide kattintva megnézheted!

A 71 éves Helen Mirren remek formában van Forrás: Youtube

Jane Fonda

A 79 éves amerikai színésznő kora egyik legnagyobb dívája. Megjelenése még mindig varázslatos, dacára annak, hogy egyre szaporodnak a ráncai. A színésznőnek köszönhetjük például az aerobikruha és a mellé járó Jane Fonda-zokni robbanásszerű elterjedését. Jane életében nagyon fontos szerepe van a sportnak és a diétának, amelyet a mai napig "halálosan" komolyan vesz. A sztár a kora ellenére rendszeresen sportol, és arra is vigyáz, hogy egészségesen étkezzen. Bár sok nő szeretné így kinézni, Fonda büszkén vállalja, hogy többször fordult már plasztikai sebészhez - erről bővebben itt olvashatsz.

Jane Fonda megjelenése még mindig varázslatos Forrás: Giphy

Szerinted ki a legcsinosabb az öt sztár közül?

Az 50 az új 40? - Még ma is bombázó a magyar színésznő

50 éves korára egy nőt - főképp egy színésznőt - már középkorúnak titulálnak, azt sejtetve, hogy nem biztos, hogy fel tudja venni a versenyt fiatalabb kollégáival. Ezek a magyar hírességek azonban bebizonyították, hogy igenis lehet valaki bombázó, még ha túl is lépett az ötödik ikszen.
Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik”, így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak. TV + SztárokOrigoJennifer Lawrence Budapesten sétálgat: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170109-jennifer-lawrence-igy-fest-budapesten-a-vilagsztar-foto.htmlA 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő teljesen új frizurával érkezett a magyar fővárosba. TV + Sztárok--Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoCsúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--A legdurvább botrányok a sztárvilágban 2016-banhttp://www.life.hu/sztarok/20161228-2016-botranyai-meztelenseg-es-kirugas-igy-eltek-hazank-sztarjai.htmlEz az év sem volt „csendes” a magyar sztárvilágban. Bőven akadtak meghökkentő fejlemények és nem várt fordulatok, melyek mellett mi sem mentünk el szó nélkül. Az év utolsó napján elevenítsük hát fel, miről is beszélt a magyar 2016-ban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.