Zsarolás áldozata lett VV Krisztián: Mici teljesen kikészült

Forrás: Rtl2/Való Világ -
VV Mici zsarolás VV Krisztián közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy milyen frappáns módon próbálták VV Krisztiánt megzsarolni. Egyelőre még nem tudni, hogy a villa szerelmespárja mit fog kezdeni a helyzettel. 

Amíg Krisztián a villában töltötte a napjait, addig valaki az engedélye nélkül létrehozott egy VV Krisztián nevű rajongói oldalt a Facebookon.

Krisztiánt csúnyán megfenyegették, Mici felhúzta magát az eset miatt Forrás: Rtl2/Való Világ

Krisztián egy barátságos hangvételű levelet írt az oldal kezelőjének, amelyben köszönetet mond az eddigi fáradalmas munkájáért, majd megkéri az illetőt, hogy adja át az oldal folytatásához adatokat Krisztiánnak.

Erre azonban semmilyen válasz nem érkezett, így a második üzenetében Krisztián már arra is kitért, hogy ez az oldal az ő szellemi tulajdonát képezi, de a kezelő erre csak annyit írt: "Eladó, ha kell"

Természetesen Mici ettől teljesen kiakadt, és a saját oldalán tette közzé a beszélgetésről készült képernyőfotót.

Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Hopp! Sebestyén Balázs a TV2 képernyőjén tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-sebestyen-balazs-a-tv2-kepernyojen-jelent-meg.htmlMindenki megdöbbent, amikor Majka 50 milliós játsza című műsorában Sebestyén Balázs játszott kedvesével. A rapper meg is jegyezte, hogy nem sokszor fordult még elő, hogy Balázs jön el hozzá... TV + Sztárok--Lajsz András vallomása a megcsalásról: semmi nem történt közte és a hölgy közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170111-lajsz-andras-vallomasa-nem-csalta-meg-a-feleseget-pedig-kulon-elnek.htmlFéltékeny felesége pikáns üzeneteket talált Lajsz András telefonjában, amit meg is osztott éttermük Facebook-oldalán. Több ezren olvashatták a kényes ügy részleteit, Lajsz András pedig magyarázkodni kényszerült. A Mokkában vallott az esetről és leszögezte, nem csalta meg a feleségét. TV + Sztárok--Hűha! Milliós értéktárgyakat rejtett el Prince http://www.life.hu/sztarok/20170111-prince-arany-otthonaban-rejtette-el-a-targyakat-az-enekes.htmlBár az énekes lassan egy éve nincsen közöttünk, a jelek szerint még most is tartogat meglepetést a világ számára. TV + Sztárok--Berki Krisztián esküvőjére az egész országot meghívtahttp://www.life.hu/sztarok/20170111-berki-krisztian-az-eskuvojerol-es-a-masodik-gyermekrol-vallott.htmlNagyon határozott Berki Krisztián, ő meg fog nősülni július elsején akkor is, ha Pamela közben meggondolja magát. Az esküvő részleteiről a Mokkában beszélt a híresség, és azt is elárulta, miért tart a második gyermek érkezésétől. TV + Sztárok--Gorbunov Dmitrij: "Rettenetesen hülye szokás"http://www.life.hu/sztarok/20170111-gorbunov-dmitrij-szerint-hulyeseg-kidobni-a-karacsonyfat.htmlA Ukrajnából érkezett énekes szerint teljesen felesleges minden évben több ezer fenyőfát kivágni, majd az utcára dobni őket. A sztár most egy felháborodott posztot tett közzé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.