Nigériai hölgy lett Helsinki szépe: a finnek között elszabadult a pokol

Forrás: Facebook/Miss Helsinki -
Helsinki Nigéria Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nézik jó szemmel a finnek a szépségkirálynő-választásuk végeredményét. A győztes ugyanis egy nigériai származású hölgy lett. A közösségi médiában elszabadult a pokol, sokak szerint csak a politikai korrektség miatt került a lány fejére a korona.

Megválasztották Miss Helsinkit, de a finnek nem elégedettek. A győztes egy 19 éves nigériai származású hölgy lett, aki állítólag lenyűgözte a zsűrit szépségével. Sephora Iklaba fejére került a korona, ami után a közösségi médiában elszabadult a pokol.

Sephora Iklaba, Miss Helsinki és az udvarhölgyei Forrás: Facebook/Miss Helsinki

Sok finn bírálta a végeredményt, szerintük nem a lány szépsége volt a döntő. A közösségi oldalakon indítottak támadást a fiatal lány ellen, a Daily Star gyűjtötte össze, hogyan vélekednek az emberek a szépségkirálynőről. "A politikai korrektség nyert. Ő nagyon csúnya, és nem is finn!" - írta egy kommentelő, mások pedig szégyenletesnek tartják a végeredményt. A nemzetközi sajtóban ellenben jó visszhangja volt a választásnak, szerintük ez nagyon előremutató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.