Nigériai hölgy lett Helsinki szépe: a finnek között elszabadult a pokol

Forrás: Facebook/Miss Helsinki -
Helsinki Nigéria Finnország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nézik jó szemmel a finnek a szépségkirálynő-választásuk végeredményét. A győztes ugyanis egy nigériai származású hölgy lett. A közösségi médiában elszabadult a pokol, sokak szerint csak a politikai korrektség miatt került a lány fejére a korona.

Megválasztották Miss Helsinkit, de a finnek nem elégedettek. A győztes egy 19 éves nigériai származású hölgy lett, aki állítólag lenyűgözte a zsűrit szépségével. Sephora Iklaba fejére került a korona, ami után a közösségi médiában elszabadult a pokol.

Sephora Iklaba, Miss Helsinki és az udvarhölgyei Forrás: Facebook/Miss Helsinki

Sok finn bírálta a végeredményt, szerintük nem a lány szépsége volt a döntő. A közösségi oldalakon indítottak támadást a fiatal lány ellen, a Daily Star gyűjtötte össze, hogyan vélekednek az emberek a szépségkirálynőről. "A politikai korrektség nyert. Ő nagyon csúnya, és nem is finn!" - írta egy kommentelő, mások pedig szégyenletesnek tartják a végeredményt. A nemzetközi sajtóban ellenben jó visszhangja volt a választásnak, szerintük ez nagyon előremutató.

Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Hűha! Milliós értéktárgyakat rejtett el Prince http://www.life.hu/sztarok/20170111-prince-arany-otthonaban-rejtette-el-a-targyakat-az-enekes.htmlBár az énekes lassan egy éve nincsen közöttünk, a jelek szerint még most is tartogat meglepetést a világ számára. TV + Sztárok--Gorbunov Dmitrij: "Rettenetesen hülye szokás"http://www.life.hu/sztarok/20170111-gorbunov-dmitrij-szerint-hulyeseg-kidobni-a-karacsonyfat.htmlA Ukrajnából érkezett énekes szerint teljesen felesleges minden évben több ezer fenyőfát kivágni, majd az utcára dobni őket. A sztár most egy felháborodott posztot tett közzé. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián esküvőjére az egész országot meghívtahttp://www.life.hu/sztarok/20170111-berki-krisztian-az-eskuvojerol-es-a-masodik-gyermekrol-vallott.htmlNagyon határozott Berki Krisztián, ő meg fog nősülni július elsején akkor is, ha Pamela közben meggondolja magát. Az esküvő részleteiről a Mokkában beszélt a híresség, és azt is elárulta, miért tart a második gyermek érkezésétől. TV + Sztárok--Curtis és felesége végleg szakítottak http://www.life.hu/sztarok/20170111-itt-a-vege-curtis-es-felesege-szakitottak-most-vegleg.htmlBár az Édes Élet sztárpárja sokáig próbálta megmenteni a kapcsolatát, úgy tűnik, mégis a szakítás mellett döntöttek. TV + Sztárok--Cserpes Laura és Gyurta Dani végre felvállalták egymást: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170111-cserpes-laura-es-gyurta-dani-kozos-fotot-posztolt.htmlNovember elején röppent fel a hír, miszerint Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak. A szerelmesek ugyan bevallották, hogy együtt vannak, de eddig bujkáltak a nyilvánosság előtt. Nemrég azonban megtört a jég: közös fotót posztoltak.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.