Tilla tudta, hogy nem mehet Oscarra a filmje, a Tiszta szívvel

Oscar-díj Tilla Tiszta szívvel Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Till Attila Tiszta szívvel című filmjét küldte Magyarország a 2017-es Oscar válogatóra. Erről foggattuk most az alkotót.

A film végül nem került be az öt legjobb külföldi film kategóriájába. Tilla a Life.hu kamerája előtt elmondta, számára miért volt egyértelmű, hogy ez így lesz:

Nigériai hölgy lett Helsinki szépe: a finnek között elszabadult a pokolhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-nigeriai-holgy-lett-helsinki-szepe-elszabadult-a-pokol.htmlNem nézik jó szemmel a finnek a szépségkirálynő-választásuk végeredményét. A győztes ugyanis egy nigériai származású hölgy lett. A közösségi médiában elszabadult a pokol, sokak szerint csak a politikai korrektség miatt került a lány fejére a korona. TV + SztárokOrigoMagyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Jennifer Lawrence Jamie Oliver budapesti éttermében járthttp://www.life.hu/sztarok/20170111-jennifer-lawrence-szineszno-jamie-oliver-budapesti-ettermeben-jrt.htmlÚgy tudni, Jennifer Lawrence a IX. kerületben forgat, enni azonban szívesen jön át a budai oldalra. TV + SztárokOrigoRégi nagy képernyős megy a TV2-höz: Nika György igazolhat a csatornáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-nika-gyorgy-a-tv2hoz-megy.htmlAz elmúlt évben rengeteg változás történt a TV2-nél, de úgy tűnik, még nem ért véget. Azt rebesgetik, újabb régi arc tér vissza, méghozzá Nika György, aki korábban hosszú ideig a köztévénél volt képernyőn. TV + Sztárok--Zsarolás áldozata lett VV Krisztián: Mici teljesen kikészült http://www.life.hu/sztarok/20170111-kozossegi-oldalaval-fenyegettek-meg-vv-krisztiant.htmlNem is gondolnánk, hogy milyen frappáns módon próbálták VV Krisztiánt megzsarolni. Egyelőre még nem tudni, hogy a villa szerelmespárja mit fog kezdeni a helyzettel. TV + SztárokOrigoHopp! Sebestyén Balázs a TV2 képernyőjén tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-sebestyen-balazs-a-tv2-kepernyojen-jelent-meg.htmlMindenki megdöbbent, amikor Majka 50 milliós játsza című műsorában Sebestyén Balázs játszott kedvesével. A rapper meg is jegyezte, hogy nem sokszor fordult még elő, hogy Balázs jön el hozzá... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.