Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiát

Havas Henrik Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta. 

Gesztesi Károly arról beszélt, hogy egykor, Havas igencsak belezúgott Claudiába. "Még akkoriban, amikor Havas Claudia partnere volt a televízióban, nagyon odavolt a feleségemért" – emlékezett vissza.

"Nem is titkolta, sokszor hallottam, miket mond neki, láttam, milyen üzenetekkel bombázza... gondolom, nem akart elválni, egyszerűen az érzelmeit nem tudta kontrollálni többé. Mint Claudia volt férje, azt kérem Havastól, hogy mindig legyen ilyen bátor, mint akkor volt. Meg merte tenni, hogy szerelmet vall egy nőnek, akinek egy 110 kilós, küzdősportokban jártas ura van - vagyis én. Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki" – folytatta Gesztesi a Borsnak, aki szerint Havassal végül is „sorstársak" lettek és ők már csak a pálya széléről nézhetik a győztest.

"Mi vagyunk a sorfal. Viszont büszke vagyok rá, hogy ezt a csapatot képviselem, vagyis, hogy volt idő, amikor az enyém volt ez a Ferrari nő" - tette hozzá.

A mai napig elismeréssel beszél Gesztesi Claudiáról Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Szexi pizsamában kacérkodik Sarka Kata - De ki készítette a fotót?http://www.life.hu/sztarok/20170108-szexi-pizsamaban-pozol-sarka-kata-vasarnap-reggel.htmlA szombati bikinis fotó után, most egy dögös, pizsamás képpel örvendeztette meg rajongóit Sarka Kata. Hajdú lassan exneje elemében van. TV + Sztárok--Új zsűritag A Dalban Caramelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-a-dal-2017-egy-het-mulva-indul-a-valogato.html Immár hatodik alkalommal rendezik meg A Dalt, a közmédia dalválasztó show-ját. A Dal 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért, az első válogató adás január 14-én lesz, a döntőt február 18-án rendezik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo43 éves, és még mindig bomba nő Keleti Györgyihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-keleti-gyorgyi-szexi-fotot-posztolt.htmlEgy időben szinte mindennap jelentek meg róla cikkek, aztán eltűnt a nyilvánosság elől Keleti Györgyi. Egy ideig boldog párkapcsolatban élt orosz kedvesével, aztán szakítottak. Keleti György volt honvédelmi miniszter lánya még mindig nagyon dögös: és ezt az Instagramján meg is mutatta. TV + Sztárok--Az utolsó videó Klapka Györgyről - Így találta meg Mary Zsuzsi búcsúleveléthttp://www.life.hu/sztarok/20170107-halala-elott-par-nappal-mutatta-meg-klapka-gyorgy-hogyan-kerult-elo-mary-zsuzsi-bucsulevele.htmlHalála előtt néhány nappal engedte be a kamerákat otthonába az üzletember. TV + Sztárok--Berki Krisztián kiakadt – Kérte Pamelát, költözzön elhttp://www.life.hu/sztarok/20170107-berki-krisztian-kiakadt-kerte-pamelat-koltozzon-el-ha-levagatta-a-hajat.htmlBerki Krisztián szájából nem először hangzottak el vad dolgok, de amit a legutóbb hallottunk, azon még így is meglepődtünk. TV + SztárokOrigoEgy darabig nem lép fel együtt Tóth Vera és Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20170107-egy-darabig-nem-lep-fel-egyutt-toth-vera-es-toth-gabi-a-sister-act.htmlTóth Vera a Facebook-oldalán mondta el rajongóiknak, hogy egy ideig nem lépnek fel együtt húgával, Gabival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.