Esztergályos Cecília megvásárolta sírhelyét

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
sírhely Esztergályos Cecília téma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem bízza a véletlenre: már meg is vásárolta leendő sírhelyét. 

Esztergályos Cecília sírhelye már megvan, maga gondoskodott végső nyughelyéről. A 73 éves színésznő döntését sokan morbidnak találják, de véleménye szerint ez így normális és helyes.

Esztergályos Cecília maga intézi a temetését Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Nem akar senki számára problémát okozni a halálával, bár erre szerencsére még nem kell készülni, hiszen Cecília jó egészségnek örvend. Azt is elárulta, hogy még 30-35 évet szeretne élni. A sírhelyet 2004-ben vásárolta meg egy budapesti temetőben, amelynek ötszemélyes urnafülkéjében a szüleivel, nagymamájával és férjével fog együtt nyugodni – írta meg a Story.

Egy korábbi interjújában azt mesélte, hogy életével elégedett és boldog, bár azt bánja, hogy nincs gyermeke.

Sarka Kata nyilatkozott Hajdú Péter új barátnőjéről: a gyerekek is tudják, hogy vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-sarka-kata-tovabbra-is-azt-allitja-hogy-hajdu-peternek-uj-baratnoje-van.htmlVégleg vége Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának: ezt egybehangzóan állítja az egykori pár mindkét tagja. Abban viszont, hogy Hajdúnak van-e új barátnője már ellentétesek a nyilatkozatok. Hajdú leszögezte, hogy nincs, míg Kata folyamatosan arról nyilatkozik, hogy Peti már továbblépett és talált valakit. TV + Sztárok--Kasza Tibi és Nacsa Olivér együtt koktélozik Miamibanhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kasza-tibi-nem-hiszed-el-kivel-futott-ossze-miamiban.htmlBár a népszerű műsorvezető már több napja élvezi Amerika mesés partjait, nem gondolta volna, hogy egy régi barátja is itt pihen éppen. TV + Sztárok--Jamie Foxx egy budapesti vécében: videó! http://www.life.hu/sztarok/20170113-jamie-foxx-budapest-igy-viccelodik-a-fovarosban-a-sztar-foto.htmlA legújabb Robin Hood-filmet Magyarországon forgató Oscar-díjas világsztár a Liszt Ferenc reptér férfivécéjében kezdett bele az ész nélküli videózásba. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsiékat megdöbbentette a vádemelés: úgy hiszi, koncepciós per folyik ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20170113-lagzi-lajcsi-es-csaladja-megdobbent-a-vademelesen-koncepcios-pernek-veli.htmlLagzi Lajcsit és családját is megdöbbentette a vádemelés. A mulatóssztár továbbra is fenntartja, hogy ártatlan és úgy véli, hogy koncepciós eljárás folyik ellene. TV + Sztárok--Kovács Kati és Koncz Zsuzsa viszályáról újabb részlet derült ki: Jávorszky Béla zenei szakíró beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170113-kovacs-kati-es-koncz-zsuzsa-viszalyarol-javorszky-bela-zenei-szakiro-beszelt.htmlSokáig senki nem tudta, hogy bármilyen ellentét is feszül a két nagy énekesnő között. Aztán egy Kovács Katival készült interjúban kiderült, hogy az énekesnő neheztel egy pályatársára. Minden szakmabeli egyből tudta, hogy az illető kolléga nem lehet más, mint Koncz Zsuzsa, és egyre több részlet derült ki arról is, hogy mi a viszály oka. TV + Sztárok--Hajdú szerint tiszta sor, ki, mit visz a vagyonból http://www.life.hu/sztarok/20170112-igy-osztoznak-az-anyagiakon-hajdu-peter-es-sarka-kata.htmlHajdú Péter szerint tiszta sor, kinek mennyi jár a közös vagyonból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.