Havas Henrik Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas – állítja, hogy utoljára – újra posztolt a témával kapcsolatban. 

Nem hagyta szó nélkül Havas Henrik Gesztesi Károly nyilatkozatát arról, amely szerint ő szerelmes sms-ekkel bombázta Liptait. A Tanár úr újra posztolt, állítja, hogy Gesztesiről utoljára, és azt is kijelentette, soha nem fűzték gyengéd érzelmek Liptaihoz. És ha már posztolt, újra beszólt a színésznek:

"Karcsikám! Le a kalappal előtted, ilyet még én se tudtam volna írni! (...) 'Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki.' Hát, nem kurva nagy ez a mondat? (...) Karcsi! Ha rám hallgatsz, írjál könyvet!"

A teljes poszt itt olvasható:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.