Havas Henrik és Gesztesi csatározása folytatódik: a színész szerint sokat iszik a Tanár Úr

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Havas Henrik ivás Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havas Henrik indított el lavinát Facebook-posztjával, azóta megy az adok-kapok. Ezúttal Gesztesi Károlyon volt a sor, és üzent is a Tanár Úrnak. A színész szerint Havas Henrik sokat italozik!

Talán Havas Henrik sem gondolta, mit indít el Facebook-posztjával: arról írt, hogy Gesztesi még mindig Claudia miatt van padlón, őt siratja, és ezért van körülötte olyan sok botrány mostanában. Gesztesi természetesen nem volt rest, visszavágott Tanár Úrnak:

a színész szerint Havas Henrik is üldözte szerelmével Claut annak idején, csak neki sem sikerült meghódítania:

"Azt üzenem Havasnak, vegye tudomásul, neki sem jött össze Claudia, nekem sem jött végül össze, viszont mindent vitt a cukrász Pataki" - nyilatkozta a többi között Gesztesi.

Gesztesi Károly újabb beszólása: szerinte Havas Henriknek kevesebbet kellene inni Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Természetesen Havas Henrik ezt nem tudta, vagy egyszerűen nem hagyhatta szó nélkül, újabb Facebook-posztban reagált. A fenti idézetet kiemelve szólt be a színésznek. "A Karcsi valami óriási mondatot bírt összehozni.

Karcsikám! Le a kalappal előtted, ilyet még én se tudtam volna írni"

- olvasható a bejegyzésben. Gesztesi erre is reagált, ezúttal a Riposton keresztül üzent a Tanár Úrnak.

Nem tudom, hogy mostanában mennyit iszik a tanár bácsi, de a hangjából ítélve talán felújította régi barátságát a tütükével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.