A Jóbarátok Ross Gellerével bulizott Iszak Eszti: Fotó!

Forrás: Polyák Attila/Origo -
David Schwimmer fotó Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszti nagy mázlista, együtt iszogatott a világszár David Schwimmerrel.

David Schwimmer alakította Ross Gellert a Jóbarátok című sorozatban, melynek első epizódját 1994-ben, az utolsó részét pedig 2004-ben láthatták a nézők.

Iszak Eszti nagy mázlista: találkozhatott David Schwimmerrel Forrás: Polyák Attila/Origo

A 6 főszereplőből ( Jennifer Aniston, Courteney Cox Arquette, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer) álló sorozat a mai napig sokak kedvence, hiába telik az idő, nem megy ki a divatból.

Nem csoda hát, hogy szinte bárki cserélne most Iszak Esztivel, aki a közelmúltban együtt italozhatott Daviddel, kedélyes baráti hangulatban. A 4 órával ezelőtt kirakott fotó már 2700 kedvelés felett jár, ami egyértelműen azt jelenti, hogy az emberek többsége is nagy eseménynek tartja a színésszel folytatott találkozót.

Eszti magánéletében egyéb izgalmak is vannak, hiszen egykori kedvese éppen azon dolgozik, hogy visszahódítsa a fiatal szépséget, akivel 4 év után szakítottak.

#friends

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.