Jamie Foxx egy budapesti vécében: videó!

fotó színész Budapest Jamie Foxx
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legújabb Robin Hood-filmet Magyarországon forgató Oscar-díjas világsztár a Liszt Ferenc reptér férfivécéjében kezdett bele az ész nélküli videózásba. 

Szerdán éjszaka érkezett Budapestre a Django elszabadul című film főszereplője, Jamie Foxx, aki a Robin Hood-legenda legújabb feldolgozását fogja forgatni a magyar fővárosban. A színész szinte azonnal becsekkolt Budapestről, sőt egy fotót is kiposztolt, melyen jelmezben bolondozik a magyar rajongóknak.

A képhez írt szövegben Foxx megjegyzi, a következő napokban a Robin Hood-film munkálatai mellett az amerikai mozikba pénteken érkező Sleepless című új filmjét is fogja promótálni.

A dolgot azzal kezdi, hogy a Liszt Ferenc repülőtér férfivécéjét több helyen is levideózza.

A kisfilmben az a vicces, hogy mindenki meglepetésére a sztár a Sleepless három plakátjába is belebotlik a pár négyzetméteres mellékhelyiségben.

Tinédzserek voltak, mégis oltár elé álltak http://www.life.hu/sztarok/20170112-olivia-wilde-oltar-ele-allt-sztarok-akik-tinikent-lettek-menyasszonyok.htmlBár fiatalon az ember minden őrültségben részt vesz, egy házasság azért mégsem ez a kategória. Kedvenc sztárjaink közül azonban akadtak páran, akik elég korán az oltár elé vonultak a szerelmükkel. Nézzük, meddig tartottak ezek a románcok. TV + SztárokOrigoÍgy gúnyolódik Havas Henrik Gesztesinhttp://www.life.hu/sztarok/20170113-havas-henrik-gesztesi-karolyon-gunyolodik.htmlHavas Henrik néhány nappal ezelőtt arról posztolt, hogy szerinte Gesztesi Liptai Claudiát siratja még mindig, azért iszik. A színész visszavágott: ő arról nyilatkozott, hogy a Tanár úr egykor szerelmes volt Clauba. Havas – állítja, hogy utoljára – újra posztolt a témával kapcsolatban. TV + Sztárok--Botrány! Kínos helyzetbe került a Golden Globe-on Sylvester Stallonehttp://www.life.hu/sztarok/20170112-sylvester-stallone-nem-jutott-neki-szek-kiakadt-a-sztar.htmlA Rocky- és a Rambo-filmek sztárja hiába ment el a díjátadógálára, a szervezők nem adták meg neki a kellő tiszteletet. TV + SztárokAFPPetics Kristófot több helyről is kidobták http://www.life.hu/sztarok/20170112-petics-kristof-az-x-faktor-egykori-sztarjat-sehol-nem-turik-meg.htmlPetics Kristóf a jelek szerint nem bír a "vérével": ismét kidobták egy szórakozóhelyről, ezúttal Nyíregyházán. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni férjhez megy? Óriási gyűrűt villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170111-wisz-fanni-modell-oriasi-gyurut-villantott.htmlMostanában arról szólnak a hírek, hogy Fanni elfordult a családjától, és nem beszél a szeretteivel. Most azonban másról van szó. TV + Sztárok--Lajsz András vallomása a megcsalásról: semmi nem történt közte és a hölgy közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170111-lajsz-andras-vallomasa-nem-csalta-meg-a-feleseget-pedig-kulon-elnek.htmlFéltékeny felesége pikáns üzeneteket talált Lajsz András telefonjában, amit meg is osztott éttermük Facebook-oldalán. Több ezren olvashatták a kényes ügy részleteit, Lajsz András pedig magyarázkodni kényszerült. A Mokkában vallott az esetről és leszögezte, nem csalta meg a feleségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.