Kovács Kati és Koncz Zsuzsa viszályáról újabb részlet derült ki: Jávorszky Béla zenei szakíró beszélt

Forrás: MTI/Zih Zsolt, Kovács Attila -
Koncz Zsuzsa Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem tudott róla, hogy bármilyen ellentét feszülne a két nagy énekesnő között. Aztán egy Kovács Katival készült interjúban kiderült, hogy az énekesnő neheztel egy pályatársára. Minden szakmabeli egyből tudta, hogy az illető nem lehet más, mint Koncz Zsuzsa, és egyre több részlet derült ki arról is, hogy mi a viszály oka.

Senki nem tudta, és senki nem is számított rá, mégis kiderült, hogy Kovács Kati nagyon neheztel egy kolléganőjére. Egy interjúban beszélt erről, és úgy fogalmazott, hogy egy illető elég sokszor "keresztbe feküdt" a pályafutásának. Nevet nem említett, de minden szakmabeli egyből tudta, hogy kiről lehet szó: Koncz Zsuzsáról. Azóta már többen is megerősítették, hogy a két énekesnő között ellentét feszül, és egyre több részlet derült ki az okokról.

Kovács Kati és Koncz Zsuzsa viszályáról újabb részlet derült ki Forrás: MTI/Zih Zsolt, Kovács Attila

Ezúttal Jávorszky Béla Szilárd zenei szakíró árult el néhány részletet az ellentét kialakulásáról. „Úgy hírlik, ők sosem szerették egymást. Más rendszer volt, más eredők mentén dőlt el minden, mivel a popzenei életben is minden intézményből egyetlen volt, nem volt alternatíva. Nem az volt, mint ma, hogy több kiadó, több koncertszervező, több rádiós és televíziós csatorna is létezik a piacon. Nyilván ma is sokszor emberi tényezők mentén dőlnek el a dolgok, csak nem kizárólagosan, hiszen nincs monopolhelyzetben lévő kiadó vagy televízió. Az egydimenziósság nagyon könnyen meg tudott akasztani pályákat, ha valaki valakivel nem volt jóban. Azt azért lehetett tudni, hogy Erdős Péter, a Hungaroton vezetője, a korszak popcézára – ahogy nevezték – Koncz Zsuzsát favorizálta. Márpedig, ha ez így volt, az azt is jelentette, hogy ez más énekesnőket hátrányosan érinthetett”árulta el a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.