Fura vonzalmáról vallott ByeAlex

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
ByeAlex zenész RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy komoly baba-, akcióhős- és horrormaszkgyűjteménnyel büszkélkedhet a 32 esztendős zenész, ByeAlex.

"Elsősorban a cukifaktor az, ami megfogott ezekben a többnyire film- és képregényhős-figurákban, amelyeknek gyerekkorom óta nagy rajongója vagyok. Igazi kultúrájuk van! A márka többféle típusú és anyagú babákat gyárt az olyan megszállottaknak, mint én - nyilatkozta a Blikknek az énekes, aki már rutinos internetes vásárló. Tavaly májusban egy véletlenszerű böngészés alkalmával talált rá az aprócska babákra, amelyekbe annyira beleszeretett, hogy azonnal rendelt is egyet – azóta pedig tizenegy darabra bővítette gyűjteményét.

ByeAlex

Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A zenész ráadásul szívesen áldoz mániájára, darabonként több ezer forintot is képes kiadni az olyan ismert filmszereplők kicsinyített másáért, mint Batman, Joker, vagy a nyolcvanas évek rettegett gyilkos babája, Chucky.

"Itthon nem túl nagy a választék, ezért többnyire külföldről rendelek, és igyekszem visszafogni magam, mert elszálltak az árak. Legutóbb például láttam egy művérfoltokkal díszített, sötétben világító Chucky-t, ám szégyelltem volna 45 ezer forintot kiadni érte" - vallotta be ByeAlex, aki emellett egy csillogó vitrinre is vágyik, hogy ne a polcon porosodjanak, hanem méltó helyre kerüljenek a várhatóan idén is szaporodó gyűjtemény kultikus darabjai.

A leo megkérdezte, mit szól mindehhez Alex titokzatos, a nyilvánosságot kerülő párja. "Jobban viseli, mint ha motorokat gyűjtenék! A viccet félretéve, már elfogadta a hóbortom. Legutóbb még azt is megkérdezte, ha gyerekem lesz, engedem-e, hogy játsszon velük. Határozottan kijelentettem: szó sem lehet róla! Majd kap saját játékokat, de ezekhez biztos nem nyúlhat - jelentette ki az énekes, aki egyelőre a családalapítás helyett zenei karrierjére koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.