Egy álom vált valóra: Iszak Eszti betört Hollywoodba

Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal magyar műsorvezető, akit Dobrády Ákos máig vissza szeretne szerezni, Hollywoodba látogatott. És persze folyamatosan posztol is.

A Universal stúdiójából csekkolt be Iszak Eszti:

Happyyyyy

iszakeszti (@iszakeszti) által közzétett fénykép,

"A Universal Studios kiskorom óta ÓRIÁSI álmom volt. Ellátogatni a kedvenc filmjeim helyszíneire, belecsöppenni egy mesevilágba a Simpsons vagy a Shrek »körzetben«, ahh, kimondhatatlan élmény volt... de az, hogy a nemrégiben megnyílt Harry Potter-részlegen tényleg »életre kelt« a fantáziám, és azok között a kastélyok és vajsörárus boszorkányok között sétáltam, akik 12 éves korom óta léteztek a lelki szemeim előtt, valóban elmondhatatlan."

Megvannak A Dal továbbjutói és kiesői: Íme ők!http://www.life.hu/sztarok/20170114-a-dal-elso-adasanak-tovabbjutoi-es-kiesoi.htmlTatár Csilla tündöklő élénkpirosban, Zséda dögös, vörösben szexizett, a versenyzők pedig kihozták magukból a maximumot.TV + SztárokOrigoSarka Katával van tele a világsajtóhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-sarka-kataval-es-donald-trumppall-van-tele-a-vilagsajto.htmlEz a nap nem csak azért különleges Sarka Kata számára, mert ma posztolta ki Facebookra, hogy Hajdú Péter megcsalta a házasságuk alatt, hanem azért is, mert róla és Donald Trumpról cikkezik világsajtó.TV + SztárokOrigoHamarosan startol A Dal: Ők lépnek fel a ma esti adásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-kezdodik-a-dal-ok-lesznek-az-elso-adas-fellepoi.htmlA közmédia hatrészes élő showműsorában a Duna TV-n harminc dal és előadó lesz látható és hallható, közülük január 13-án, szombaton este az első adásban tíz.TV + Sztárok--A csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--Fura vonzalmáról vallott ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-byealex-enekes-fura-vonzalmarol-vallott.htmlKiderült, hogy komoly baba-, akcióhős- és horrormaszkgyűjteménnyel büszkélkedhet a 32 esztendős zenész, ByeAlex. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHoppá! Jamie Foxx Magyarországon vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-jamie-foxx-oscar-dijas-hollywoodi-szinesz-magyarorszagon-van.htmlNem elég, hogy Jennifer Lawrence Budapesten forgat, most egy újabb világsztár érkezett hazánkba.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.