Milliókra perelik A klinika Udo Brinkmannját: ügynökének felejtett el jutalékot fizetni

A klinika Udo Brinkmann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori ügynöke indított pert a nagy nőcsábász ellen. A klinika című sorozat Udo Brinkmannja ugyanis a vád szerint nem fizetett jutalékot. Ez akár 25 ezer eurójába, vagyis több mint 7 millió forintjába kerülhet. 

Mindenki emlékszik A klinika című sorozat sztárjára. A szívtipró színész Udo Brinkmannt alakította a telenovellában, és rengeteg nő szívébe lopta be magát. Sacha Hehn felett azóta már eljárt az idő, de még mindig népszerű, sokszor szerepel reklámokban. Az egyik ilyen üzlet miatt perelik most a színészt, ugyanis egykori ügynöke szerint a megkötött egyezség után elfelejtett neki jutalékot fizetni.

A klinika Udo Brinkmannját milliókra perli ügynöke

Veronika Ebisch 25 ezer euróra pereli ezért a színészt, ami átszámítva 7,6 millió forint. A sztár azonban nem akar fizetni. A Bild Magazinnak adott nyilatkozata szerint ugyanis az üzletet ő kötötte meg, az ügynöke a tudta nélkül tárgyalt róla, és csak a ő elérhetőségéért keresték meg Veronikát.

Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPTitkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoFásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-fasy-adam-szerint-zambo-jimmynek-tervei-voltak.htmlMindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt. TV + SztárokOrigoSarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-sarka-kata-megszolalt-a-trump-uggyel-kapcsolatban-megdobbent.htmlTele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség? TV + SztárokOrigoFérjhez megy Kirsten Dunst színésznő – Szerelme a hétvégén kérte meg a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170115-ferjez-megy-kirsten-dunst-szineszno-volegenye-jesse-plemons.htmlA Fargo című sorozatban házaspárt alakít Kirsten Dunst és Jesse Plemons. A forgatókönyv azonban hamarosan valósággá válik. TV + Sztárok--Sarka Kata elárulta, kiben bízhat meghttp://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-mar-csak-a-barataiban-bizhat.htmlÉlete talán legnehezebb hétvégéjén van túl Sarka Kata. A műsorvezető kiírta, már csak a barátaiban bízhat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.