A falusi életről indít új sorozatot az RTL Klub: A mi kis falunk tele lesz sztárszínésszel

Forrás: RTL -
A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sorozatot indít februárban az RTL Klub, A mi kis falunk című produkció nevéhez hűen egy kis település mindennapjaiba enged bepillantás. Már az előzetesből látszik, hogy mire számíthatunk: rengeteg nevetésre, és sok híres színészre.

Hamarosan újabb hazai gyártású sorozatra kattanhatunk, az RTL Klub ugyanis a Válótársak mellé elindítja legújabb produkcióját, február 2-án. A mi kis falunk című sorozat két dolgot garantál: a szórakozást és a nevetést.

Az RTL új sorozata: A mi kis falunk Forrás: RTL

Nevéhez hűen egy kis település kissé szürreális mindennapjait követhetjük nyomon hétről hétre. A színes karaktereket válogatott sztárszínészek formálják majd meg.

Csuja Imre lesz a polgármestert, Reviczky Gábor az állatorvos, Lengyel Tamás a fociedzőt, Szabó Győző a rendőr, Bánki Gergő a polgármester-jelölt, Udvaros Dorottya az ő anyja,

de Lovas Rozi és Bata Évi is központi szerepekben tűnik majd fel. A fiktív cselekmény pedig egy hamisítatlan magyar kisfaluban, Pajkaszegen játszódik, ahol több történés zajlik, mint egy nagyvárosban. A sorozatot február 2-ától követheted nyomon!

Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna.TV + SztárokOrigoTízmilliós lovakat vásárolt Pintér Tiborhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-pinter-tibor-szinesz-tobb-tizmillios-lovakat-vett-a-szinhazaba.htmlA színész Barcelonában vett három andalúz lovat, emellett pedig egyet Magyarországról szerzett be bőven a leendő értékük alatt. Az állatokra még így is nagyon sok tanítás vár. TV + Sztárok--Milliókra perelik A klinika Udo Brinkmannját: ügynökének felejtett el jutalékot fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20170116-a-klinika-udo-brinkmannjat-milliokra-perli-uynoke.htmlEgykori ügynöke indított pert a nagy nőcsábász ellen. A klinika című sorozat Udo Brinkmannja ugyanis a vád szerint nem fizetett jutalékot. Ez akár 25 ezer eurójába, vagyis több mint 7 millió forintjába kerülhet. TV + SztárokOrigoÍgy nézett ki 13 évesen Majka: vicces fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170116-majka-foto-a-musorvezeto-13-evesen-igy-meg-sosem-lattad.htmlA 37 éves rapper nosztalgiázott kicsit a hétvégén. Megmutatta, ő hogyan is "keménykedett" fiatalkorában. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPTitkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.