Sarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatban

Forrás: facebook.com/kata.sarka -
Sarka Kata Donald Trump
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség?

Először a 444 számolt be arról, hogy felkapta a világsajtó a sztorit, miszerint Donald Trump ajánlatot tett Sarka Katának 2013-ban, Oroszországban. Kata ezt a Kasza Taxi adásában mesélte el Tibinek, a sztorit pedig azóta felkapta a világsajtó is.

Sarka Kata a Trump-ügyről nyilatkozott Forrás: facebook.com/kata.sarka

A Blikk megkérdezte Katát, mit szól a hirtelen jött hírnévhez:

"Hallottam én is, és megdöbbentem, hogy bekerültem a világpolitikai hírekbe. Már el is felejtettem az egészet, elképzelni sem tudom, miért tartják ezt a vicces, pár perces közjátékot ekkora sztorinak a világ hírügynökségei, lapjai, hírcsatornái" – mondta nevetve.

Trump tisztességtelen ajánlata azért került most a világsajtó figyelmének középpontjába, mert ott és akkor történhetett, amikor az új amerikai elnök szexbotrányba keveredett, amiről rejtett kamerás felvételek készülhettek. Ezekkel a felvételekkel pedig állítólag az orosz titkosszolgálat zsarolja Trumpot.

Férjez megy Kirsten Dunst színésznő - Szerelme a hétvégén kérte meg a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170115-ferjez-megy-kirsten-dunst-szineszno-volegenye-jesse-plemons.htmlA Fargo című sorozatban házapárt alakít Kirsten Dunst és Jesse Plemons. A forgatókönyv azonban hamarosan valósággá válik.TV + Sztárok--Sarka Kata elárulta, kiben bízhat meghttp://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-mar-csak-a-barataiban-bizhat.htmlÉlete talán legnehezebb hétvégéjén van túl Sarka Kata. A műsorvezető kiírta, már csak a barátaiban bízhat. TV + Sztárok--"Szeretnénk nagyon szart alkotni" - Döbbenetes nyilatkozat A Dal továbbjutóitólhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-a-spoon-21-zenekar-a-deak-terrol-enekelnek-a-dalban.htmlA Spoon 21 zenekar a Deák téri emlékeket szeretné felidézni a hallgatókban, így egy igazi bulinótával készültek A Dal színpadára.TV + Sztárok--Molnár Anikó váratlan bejelentést tett – Ezt nem gondoltuk volna!http://www.life.hu/sztarok/20170115-molnar-aniko-o-is-indulna-egy-dalversenyen-meglepo-bejelentes.htmlBár az egykori Való Világ-sztár gúnyból és viccből írta a dolgot, a rajongók így is meglepődtek. TV + SztárokOrigoRubint Réka kitálalt: ezt gondolja a rajongókról http://www.life.hu/sztarok/20170115-rubint-reka-velemeny-ezt-gondolja-a-rosszindulatu-emberekrol.htmlA 38 éves édesanya valószínűleg megelégelte a negatív kommenteket, ezért egy igen markáns hangulatú írást tett közzé az Instagram-oldalán. TV + Sztárok--Vajon kivel utazott Londonba Hajdú Péter?http://www.life.hu/sztarok/20170115-hajdu-peter-londonba-utazott-madame-tussaudstol-csekkolt-be.htmlPörögnek az események Sarka Kata és Hajdú Péter háza táján. Szombat reggel Kata tette közzé, hogy tisztában van azzal, férje megcsalta őt a házasságuk alatt. Azt is mondta, tudja, hogy Péter valaki mással utazik külföldre... TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.