Vilmos herceg nem dolgozik tovább a mentőszolgálatnál

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
kötelezettség Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy hírlik, hogy Vilmos herceg nem folytatja munkáját a mentőszolgálatnál, a jövőben több időt fordít uralkodói kötelezettségeire.

Vilmos herceg 2015 nyarán kezdett el dolgozni a mentőszolgálatnál, mint helikopterpilóta. Sokat tanult ezért, nagy álma volt, hogy segíthessen, ám a híresztelések szerint mégis feladja állását. Azért teszi ezt, mert kénytelen a kötelezettségeire koncentrálni.

Vilmos herceg feladja állását Forrás: AFP/Arthur Edwards

Vilmos herceget és Katalin hercegnőt ugyanis sokan támadták azért, mert nem veszik ki a részüket a királyi tennivalókból. A uralkodó a fiatalabbaknak adta át 25-öt tisztségét, így Vilmosnak és Katalinnak is bőven lesz mivel foglalkozniuk, de az egyensúlyra is figyelniük kell. Vilmos nem fog annyi feladatot vállalni, mint az apja. Attól félnek ugyanis, hogy ez úgy tűnne, mintha háttérbe akarnák szorítani Károly herceget - írja a Daily Mail.

Kourtney Kardashian egy szál melltartóban randevúzott Justin Bieberrel http://www.life.hu/sztarok/20170116-kourtney-kardashian-es-justin-bieber-igy-randizott-egymassal.htmlBár az énekes és a celeblány között 15 év a korkülönbség, a jelek szerint egyiküket sem zavarja a dolog. TV + SztárokAFPTitkokat árult el esküvőjéről Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20170116-debreczeni-zita-eskuvo-javaban-zajlanak-az-elokeszuletek.htmlBár a 36 éves fotós nem szívesen beszél a magánéletéről, most az egyszer kivételt tett. Mint kiderült, a pár sok dologhoz ragaszkodik a nagy nap kapcsán. TV + SztárokOrigoFásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-fasy-adam-szerint-zambo-jimmynek-tervei-voltak.htmlMindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt. TV + SztárokOrigoSarka Kata megszólalt a Trump-üggyel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-sarka-kata-megszolalt-a-trump-uggyel-kapcsolatban-megdobbent.htmlTele van a világsajtó Donald Trump Sarka Katának tett ajánlatával. De mit szól ehhez a magyar szépség? TV + SztárokOrigoFérjhez megy Kirsten Dunst színésznő – Szerelme a hétvégén kérte meg a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170115-ferjez-megy-kirsten-dunst-szineszno-volegenye-jesse-plemons.htmlA Fargo című sorozatban házaspárt alakít Kirsten Dunst és Jesse Plemons. A forgatókönyv azonban hamarosan valósággá válik. TV + Sztárok--Sarka Kata elárulta, kiben bízhat meghttp://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-mar-csak-a-barataiban-bizhat.htmlÉlete talán legnehezebb hétvégéjén van túl Sarka Kata. A műsorvezető kiírta, már csak a barátaiban bízhat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.