Kiszel Tünde videó naptárdíva születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A naptárdíva egy igen nagyszabású, exkluzív partival ünnepelte a születésnapját. A bulin több dolog is kiderült róla, például az is, hogy pontosan hány éves. 

A Story Extra videójában sikerült leleplezni a sztárnak nemcsak a korát, hanem feltételezett - és meglehetősen titokzatos - új "hódolóját" is. Bár Tündi nem szerette volna megnevezni az illetőt, a felvételen tisztán látszik, hogy a férfi egy pillanatra sem mozdult el a sztár mellől.

"Nagyon sok férfi rajongóm van. Az teljesen mindegy, hogy kivel jöttem. Maradjon titok. A lényeg, hogy rengeteg férfi van itt, akiktől virágot és ajándékot is kaptam" – mesélte Tündi, aki azt is elmesélte, hogy pontosan hány éves lett. "18 múltam. Szerintem így jó, ahogy van."

Kiszel Tünde állítólagos hódolója Forrás: Story Extra

Mutatjuk Kiszel Tünde 2017-es falinaptárát

A naptárdíva a Life.hu-nak elmesélte, mi ihlette a 2017-es kalendáriumot. Tünde elmondta, csak egy picit lehet retusálni a képeit, de hogy mi a fiatalságának titka, ezt is elárulta.

Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy egy-egy híresség a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--Bódi Sylvi használt tangája elkelt: egy magyar kamionsofőr vásárolta meghttp://www.life.hu/sztarok/20170117-bodi-sylvi-hasznalt-bugyijat-egy-kamionsofor-vasarolta-meg.htmlBódi Sylvi kiárusítja ruhadarabjait, de csak azokat, amikre már nincs szüksége. Tangája is eladósorba került, amit egy nagy rajongója vásárolt meg. Egy kamionsofőré lett a használt bugyi, amit azóta az autójában kifüggesztve hurcol nagy boldogan. TV + SztárokOrigo1 milliárdért lépett fel Mariah Carey és Elton John egy esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-egy-fitala-lany-eskuvojen-lepett-fel-mariah-carey-es-elton-john.htmlEgy orosz milliárdos kérte fel a két hírességet, hogy unokája esküvőjén szolgáltassák a talpalávalót a násznépnek. TV + SztárokAFPFásy Ádám szerint Zámbó Jimmy biztosan nem akart meghalni: tervei voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-fasy-adam-szerint-zambo-jimmynek-tervei-voltak.htmlMindenkit megdöbbentet Zámbó Jimmy halálának híre, hiszen teljesen váratlanul történt a tragédia. Egyes álláspontok szerint a Király öngyilkos lett, de legjobb barátja szerint ez nem történhetett meg, ugyanis Jimmy új lemezt tervezgetett még a halála előtt. TV + SztárokOrigoSarka Kata őt imádja: csókot is kapott! http://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-kutyusa-cuki-fotot-posztolt-igy-ad-puszit-neki.htmlAz utóbbi napokban igazi viharfelhők gyűltek a gyönyörű családanya körül. Jelenelg mindenki arról a bizonyos Donald Trump-os estéről beszél. Most viszont megmutatta, kire számíthat mindig a bajban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.