Lindsay Lohan muszlim üdvözletet posztolt

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Kerem Kocalar -
Lindsay Lohan fotó színésznő muszlim
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai sztár az elmúlt napokban igencsak megijesztette a rajongóit: teljesen átformálta a Twitter-oldalát, törölte az Instagram-képeit, és csak annyit írt bemutatkozásul: Alaikum salam.

A Daily Mail egy hosszabb cikket írt arról, hogy a 30 éves Lohan az utóbbi hónapokban igencsak megváltozott. Tavaly áprilisban például a Koránnal a kezében fényképezték, az év végén pedig Szíriában és Törökországban járt, ahol rendre fejkendőben mutatkozott. Mint akkor nyilatkozta, a megújulás időszaka vár rá.

Lindsay Lohan muszlim lett? Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Kerem Kocalar

"Még többet szeretnék forgatni, írom a könyvemet, jótékonykodást is tervezek, és gyerekekkel szeretnék dolgozni." - mondta a sztár, aki bővebben nem tért ki arra, miért látható mostanában mindehol csadorral. Lindsay rajongói örömmel fogadták a dolgot, sőt sokak szerint itt volt az ideje annak, hogy a színésznő lenyugodjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.