eltitkolt gyerek Nagy Bandó András Bajor Imre család D. Nagy Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száz éve még botrányosnak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke, ma már viszont sokkal lazábban kezeli ezt a közvélemény. A sztárok eltitkolt utódai azért manapság is megmozgatják az emberek fantáziáját. 

Bajor Imre

Richárd 10 éve állt a nyilvánosság elé azzal, hogy ő a színész eltitkolt fia, ám akkor úgy érezte, emiatt meghurcolták, így Ausztriába költözött. A 40 éves férfi azóta is ott él a családjával, és azt mondja, nem kell neki a színész öröksége.

Mint később kiderült, a fiú 1976 nyarán, egy könnyű nyári kaland során fogant.

Richárd Várpalota mellett nőtt fel, a környéken élők is úgy tekintettek rá, mint Bajor Imre fiára. Az ottaniak állítják, nagyon szerették a művész urat, de fájt nekik, hogy nem vállalta fel a fiát. Egy barátja szerint Ricsi 16 éves volt, amikor kiderült, ki az édesapja. Akkor fel akarta keresni a színészt, ám nem járt sikerrel.

Bajor Imre eltitkolt fia, Richárd 10 éve állt a nyilvánosság elé Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

D. Nagy Lajos

D. Nagy Lajos nem ismeri el fiaként Balázst, szerinte a fiú csak így akar pénzhez jutni Forrás: MTI/Mohai Balázs

Nagy Bandó András

A humorista néhány éve beleszeretett egy nála harminc évvel fiatalabb nőbe, akitől gyermeke is született.

A sztár hosszú évekig egyszerre két családban élt úgy, hogy otthon senki semmit ne vegyen észre, és ez komoly szervezést igényelt.

Erről azonban nem tudott a felesége és két felnőtt gyermeke, Mónika és Natália sem. 2010-ben, teljes titokban született meg az író lánya, Gvendolin. András 2013-ban végül megtörte a csendet, a nyilvánosság előtt is, azóta pedig saját bevallása szerint megkönnyebbült. 44 év után elvált a feleségétől, akivel jó kapcsolatban maradtak, így már semmi akadálya annak, hogy 68 évesen újra megnősüljön.

Nagy Bandó András hosszú évekig élt egyszerre két családban Forrás: MTI/Zih Zsolt

Plusz jöjjön egy hollywoodi sztár, akinek szintén van egy eltitkolt gyermeke.

Steven Tyler és Bebe Buell

Az amerikai zenész és dalszerző sosem tudott parancsolni a vágyainak. Steven Tyler és Bebe Buell mindketten kapcsolatban éltek, amikor egy kissé ittas estén egymásnak estek. A "szerelmes" éjszakából 1977. július 1-jén megszületett a világsztár, Liv Tyler. A kislány sokáig nem tudta, hogy Tyler az igazi apja, de a mai napig jó kapcsolatot ápol az Aerosmith frontemberével.

Liv Tyler sokáig nem tudta, hogy az Aerosmith frontembere az igazi apja, de amióta tudja, nagyon jó kapcsolatot ápol vele Forrás: AFP/Jason Merritt
Lindsay Lohan muszlim üdvözletet posztolt http://www.life.hu/sztarok/20170117-lindsay-lohan-sok-kepet-torolte-muszlim-lett-a-szineszno.htmlAz amerikai sztár az elmúlt napokban igencsak megijesztette a rajongóit: teljesen átformálta a Twitter-oldalát, törölte az Instagram-képeit, és csak annyit írt bemutatkozásul: Alaikum salam. TV + Sztárok--Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy valaki a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--Így nézett ki 13 évesen Majka: vicces fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170116-majka-foto-a-musorvezeto-13-evesen-igy-meg-sosem-lattad.htmlA 37 éves rapper nosztalgiázott kicsit a hétvégén. Megmutatta, ő hogyan is "keménykedett" fiatalkorában. TV + Sztárok--Vilmos herceg nem dolgozik tovább a mentőszolgálatnálhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-vilmos-herceg-feladja-allasat-a-mentoszolgalatnal.htmlÚgy hírlik, hogy Vilmos herceg nem folytatja munkáját a mentőszolgálatnál, a jövőben több időt fordít uralkodói kötelezettségeire. TV + Sztárok--Hoppá! Jamie Foxx Magyarországon vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170114-jamie-foxx-oscar-dijas-hollywoodi-szinesz-magyarorszagon-van.htmlNem elég, hogy Jennifer Lawrence Budapesten forgat, most egy újabb világsztár érkezett hazánkba.TV + Sztárok--A csapból is ez folyjon! Ezért imádják a sört a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170113-istenes-bence-es-majka-szivesen-isznak-egy-pohar-sort.html"A sör annak a bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk" - mondta Benjamin Franklin, aki a jelek szerint szívesen emelte fel a poharát egy-egy baráti összejövetel alkalmával. De mi a helyzet hazánk sztárjaival? Meglepő válaszok érkeztek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.