Robbie Williams alig várja a budapesti koncertjét, de az időpontot nem tudja

Forrás: Origo -
Robbie Williams koncert Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams már számtalan alkalommal járt nálunk koncertezni. Nem csoda, hogy csupa jó élménye van velünk kapcsolatban, hiszen a magyarok elképesztően imádják a zenészt. 

Robbie Williams már számtalan alkalommal járt nálunk koncertezni. Nem csoda, hogy csupa jó élménye van velünk kapcsolatban, hiszen a magyarok elképesztően imádják a zenészt.

Robbie Williams rosszul tudja a budapesti koncertjének időpontját Forrás: Origo

Mindenki nagy örömére idén is tiszteletét teszi nálunk a sármos énekes, 2017. augusztus 23-án ad koncertet a Groupama Arénában. Mikor 2015-ben a Sziget Fesztiválon lépett fel, bizarr kijelentéssel borzolta fel a kedélyeket. A soron következő budapesti koncertjével kapcsolatban posztot tett közzé a közösségi oldalán, és egy képet is csatolt hozzá, amelyen a Parlament látható.

A poszt szövegben azt írja: "Ez egy különleges alkalom lesz, találkozunk Júniusban"

Senki nem érti, hogy mi áll az elírás hátterében, hiszen a koncert csak augusztusban lesz. Talán júniusban is meg lep minket valamivel? Valószínűbb, hogy csak összekeverte egy másik időponttal, de ez nem csak nekünk, hanem a követőinek is feltűnt.

Jaden Smih nem érti, hogy miért nem gyógyítja az Instagram-élőzés a rákot http://www.life.hu/sztarok/20170117-will-smith-fia-nem-erti-hogy-az-instagram-miert-nem-gyogyitja-a-rakot.htmlWill Smith fia az Instagramján a közösségi oldal és a rák kapcsolatáról próbált beszélni. TV + Sztárok--Győzött a szerelem: újra együtt Iszak Eszti és Dobrády Ákoshttp://www.life.hu/sztarok/20170117-ujra-egy-par-iszak-eszti-es-dobrady-akos.htmlAzt mondják, nem szabad előre inni a medve bőrére, de úgy tűnik a hír igaz: kibékült az egykori sztárpár, újra dúl a szerelem. TV + Sztárok--Kiss Ramónát hivatalosan is múzsának jelöltékhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-kiss-ramonat-a-playboy-man-of-the-year-muzsajanak-jeloltek.htmlKiss Ramóna óriási megtiszteltetésben részesült: hivatalosan is múzsának jelölték. TV + Sztárok--Ezért nem szerepelt Várkonyi Andrea a nyuszis magazinbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-varkonyi-andrea-nem-vallalta-a-szexi-fotozast.htmlVárkonyi Andreát nem meglepő módon megkereste a nyuszis magazin, hogy vállal-e szexi fotósorozatot, de a műsorvezető határozottan nemet mondott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoTóth Gabi 29 éves lett: különleges kiskori fotót posztolt az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-toth-gabi-29-eves-lett-kiskori-fotot-posztolt.htmlTóth Gabit egy év választja el a kerek születésnaptól, az énekesnő ugyanis betöltötte a 29. életévét. Ez alkalomból egy nagyon különleges fotót tett közzé közösségi oldalán: így nézett ki kisbabaként az énekesnő. TV + SztárokOrigoLindsay Lohan muszlim üdvözletet posztolt http://www.life.hu/sztarok/20170117-lindsay-lohan-sok-kepet-torolte-muszlim-lett-a-szineszno.htmlAz amerikai sztár az elmúlt napokban igencsak megijesztette a rajongóit: teljesen átformálta a Twitter-oldalát, törölte az Instagram-képeit, és csak annyit írt bemutatkozásul: Alaikum salam. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.