Tóth Gabi 29 éves lett: különleges kiskori fotót posztolt az énekesnő

Tóth Gabi kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit egy év választja el a kerek születésnaptól, az énekesnő ugyanis betöltötte a 29. életévét. Ez alkalomból egy nagyon különleges fotót tett közzé közösségi oldalán: így nézett ki kisbabaként az énekesnő.

Az énekesnő nagy sikert aratott: közösségi oldalára különleges fotót posztolt, egy különleges alkalomból. Tóth Gabi ma ünnepli a 29. szülinapját, ezért mutatott rajongóinak egy nem mindennapi fotót.

Tóth Gabi 9 hónaposan mutatta meg magát Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Az énekesnő nosztalgikus hangulatba került, hiszen már nem sok választja el a kerek évszámtól, azaz 30 éves kortól. Gabi egy kiskori fotót posztolt a közösségi oldalára, körülbelül 9 hónapos lehetett a képen. Természetesen a rajongói tetszését egyből elnyerte ezzel a poszttal, és a jókívánságok is sorakoznak a fotó alatt!

Tóth Gabi művészneve sérti a felvidéki magyarokat: Facebook-oldalán kért bocsánatot


Tóth Gabi nemrég döntött a stílusváltás mellett, amihez új név is dukál. Ezentúl Totova művésznéven létezik tovább, amit a felvidéki magyarok sérelmeznek. Bántónak találják, ezért Tóth Gabi magyarázkodni kényszerült. Facebook-oldalán leszögezte, soha nem állt szándékában senkit se megsérteni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy valaki a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--Zámbó Jimmy felesége a tragédiáról: a fegyver elsült, Jimmy pedig a padlóra rogyotthttp://www.life.hu/sztarok/20170117-zambo-jimmy-felesege-a-kiraly-halalarol-nyilatkozott.htmlLassan 16 éve, hogy Jimmyt utolsó útjára kísérte szinte az egész ország, miután 200. január 2-án egy véletlen baleset következtében az életét vesztette. A kiürített pisztoly, mellyel a Király ijesztgette feleségét nem volt üres: egyetlen golyó maradt benne, ami az énekes halálát okozta. Jimmy felesége végignézte, ahogy férje kezében elsül a fegyver, bár eleinte azt hitte, csak vicc. TV + Sztárok--Bódi Sylvi használt tangája elkelt: egy magyar kamionsofőr vásárolta meghttp://www.life.hu/sztarok/20170117-bodi-sylvi-hasznalt-bugyijat-egy-kamionsofor-vasarolta-meg.htmlBódi Sylvi kiárusítja ruhadarabjait, de csak azokat, amikre már nincs szüksége. Tangája is eladósorba került, amit egy nagy rajongója vásárolt meg. Egy kamionsofőré lett a használt bugyi, amit azóta az autójában kifüggesztve hurcol nagy boldogan. TV + SztárokOrigoÚgy tudni: kolléganőjébe szeretett bele Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-ugy-tudni-kolleganojebe-szeretett-bele-nagy-ervin-a-valotarsak-szinesze.htmlNéhány hete derült ki, hogy Nagy Ervin és párja szakítottak, most arról lehet olvasni, hogy a Válótársak szereplője ismét szerelmes. TV + SztárokOrigo1 milliárdért lépett fel Mariah Carey és Elton John egy esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-egy-fitala-lany-eskuvojen-lepett-fel-mariah-carey-es-elton-john.htmlEgy orosz milliárdos kérte fel a két hírességet, hogy unokája esküvőjén szolgáltassák a talpalávalót a násznépnek. TV + SztárokAFPGönczi Gábor felesége két hónappal a szülés után már bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-gonczi-gabor-felesege-eloszor-mutatkozott-a-szules-utan.htmlGönczi Gábor híradós életét a párja tette teljessé, hiszen nemcsak harmonikus kapcsolattal, hanem egy gyermekkel is megajándékozta. Két hónapja született meg a kisfiuk, azóta nem láthattuk együtt a párt, de Gönczi Gábor nemrég egy közös fotóval kedveskedett a rajongóinak. Ildi bomba formában van! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.