Jaden Smih nem érti, hogy miért nem gyógyítja az Instagram-élőzés a rákot

Forrás: AFP/Kevin Winter -
videó Jaden Smith Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith fia az Instagramján a közösségi oldal és a rák kapcsolatáról próbált beszélni. 

Will Smith gyermeke, Jaden már harmadik alkalommal hasalt el a forgalmi vizsgán, ami megviseli a tinit, hiszen abszolút nem tud veszíteni - tudta meg LaineyGossip.

"Nagyon vicces lesz apunak megmondani, hogy megint megbuktam" - mondja a videójában a fiú, aki láthatóan az édesapjának szeretett volna megfelelni. Ezt követően hosszasan mesél arról, hogy miért nem sikerült a vizsgája, de a szomorú hangvételű felvétel egyszer csak filozófikus hangnembe csap át.

Jaden Smith összefüggéstelenül beszél egy videóban Forrás: AFP/Kevin Winter

Hirtelen témát vált, és a társadalom, illetve az ifjúság problémáit kezdi taglalni. Szerinte senki nem támogatja a fiatalokat, illetve a kreativitásuk kibontakozását: "Nehéz olyan életet teremteni magadnak, amire igazán vágysz" - folytatja.

Ezután az Instagram kerül terítékre. Jaden kijelentette, hogy nem is érti ennek az egésznek a lényegét, de legfőképpen azt nem, hogy

az Instagram-élőzés miért nem gyógyítja a rákot?

A videót nézve az embernek az az érzése, hogy valami nincs rendben ezzel a fiúval, bár az is tény, hogy nem ez az első furcsa megnyilvánulása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.