Zámbó Jimmy felesége a tragédiáról: a fegyver elsült, Jimmy pedig a padlóra rogyott

Forrás: MTI/Földi Imre -
halál Zámbó Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan 16 éve, hogy Jimmyt utolsó útjára kísérte szinte az egész ország, miután 2000. január 2-án egy véletlen baleset következtében az életét vesztette. A kiürített pisztoly, amellyel a Király ijesztgette feleségét, nem volt üres: egyetlen golyó maradt benne, ami az énekes halálát okozta. Jimmy felesége végignézte, ahogy férje kezében elsül a fegyver, bár eleinte azt hitte, csak vicc.

Hamarosan 16 éve lesz annak, hogy Jimmyt január 20-án elkísérték az utolsó útjára. A Király egy szörnyű baleset következtében vesztette életét január másodikán, ahogy arra mindenki jól emlékszik: zavarták a kakasok, ezért kilőtt az ablakon. A lövöldözésnek azonban szörnyű vége lett, Jimmy életébe került.

Zámbó Jimmy halálát végignézte a felesége Forrás: MTI/Földi Imre

"A kukorékolás már régen idegesítette Jimmyt, kétszer kilőtt az utcára, hogy megijessze a kakast. Úristen, mekkorát szólt!" – mondta Hulé Éva, a tragédia másik szemtanúja. Ezért vette elő a másik fegyverét Jimmy, hiszen az még hangosabb. A felesége felé fordította a fegyvert játékból, mert úgy hitte, nincs megtöltve. Hogy megnyugtassa párját, a saját fejéhez tartotta a fegyvert, és meghúzta a ravaszt.

"A padlóra rogyott, rászóltam: ne hülyéskedj, kelj már fel! Húztam a karját, de ernyedt volt,

és akkor láttam meg a vértócsát"idézi a Blikk Zámbó Edit korábbi nyilatkozatát. A hivatalos álláspont szerint baleset történt, bár sokan úgy vélik, hogy öngyilkosságot követett el a Király. Több barátja azonban leszögezte, ez biztos nem igaz. Korábban Schmuck Andor, nemrég pedig Fásy Ádám cáfolta meg ezt a feltételezést.

Sztárok, akik szinte gyerekként estek teherbe http://www.life.hu/sztarok/20170116-sofia-vergara-19-eves-volt-amikor-teherbe-esett-elkepeszto-terhessegek.htmlA sztárvilágban is számtalan példa akadt rá, hogy egy-egy híresség a húszas évei előtt vált édesanyává. Bár van, aki ilyenkor feladja a karrierjét, ezek a hölgyek nem mondtak le az álmaikról. Cikkünkben bemutatjuk Hollywood legsikeresebb tini anyukáit, akik a korán jött gyermekeik mellett is hatalmas sikert futottak be. TV + Sztárok--Bódi Sylvi használt tangája elkelt: egy magyar kamionsofőr vásárolta meghttp://www.life.hu/sztarok/20170117-bodi-sylvi-hasznalt-bugyijat-egy-kamionsofor-vasarolta-meg.htmlBódi Sylvi kiárusítja ruhadarabjait, de csak azokat, amikre már nincs szüksége. Tangája is eladósorba került, amit egy nagy rajongója vásárolt meg. Egy kamionsofőré lett a használt bugyi, amit azóta az autójában kifüggesztve hurcol nagy boldogan. TV + SztárokOrigoÚgy tudni: kolléganőjébe szeretett bele Nagy Ervinhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-ugy-tudni-kolleganojebe-szeretett-bele-nagy-ervin-a-valotarsak-szinesze.htmlNéhány hete derült ki, hogy Nagy Ervin és párja szakítottak, most arról lehet olvasni, hogy a Válótársak szereplője ismét szerelmes. TV + SztárokOrigoElhunyt Jimmy Snuka, a híres pankrátorhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-gyomorrak-vegzett-jimmy-snukaval.html73 éves korában elhunyt a híres pankrátor, Jimmy Snuka. Gyomorrák okozta a halálát. TV + Sztárok--1 milliárdért lépett fel Mariah Carey és Elton John egy esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-egy-fitala-lany-eskuvojen-lepett-fel-mariah-carey-es-elton-john.htmlEgy orosz milliárdos kérte fel a két hírességet, hogy unokája esküvőjén szolgáltassák a talpalávalót a násznépnek. TV + SztárokAFPGönczi Gábor felesége két hónappal a szülés után már bomba formában vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-gonczi-gabor-felesege-eloszor-mutatkozott-a-szules-utan.htmlGönczi Gábor híradós életét a párja tette teljessé, hiszen nemcsak harmonikus kapcsolattal, hanem egy gyermekkel is megajándékozta. Két hónapja született meg a kisfiuk, azóta nem láthattuk együtt a párt, de Gönczi Gábor nemrég egy közös fotóval kedveskedett a rajongóinak. Ildi bomba formában van! TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.