Epres Panni és Benedek Tibor mindig versenyeznek egymással

Forrás: Domszky László -
Epres Panni Benedek Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benedek Tibornak éveken keresztül volt az élete része a versenyzés, ezt a szellemet a magánéletébe is átültette. Feleségével, Epres Pannival mindig versenyeznek egymással, amit kisfiuk is örökölt.

Mindig versenyez egymással Benedek Tibor és Epres Panni, ami érthető, hiszen az egykori olimpiai bajnoknak hosszú éveken keresztül volt ez az élete része. A kisfiuk is örökölte ezt a szellemet, így lesz a vacsorázásból is egy igazi megmérettetés.

Epres Panni és Benedek Tibor bevallották, hogyan élik ki a versenyszellemüket Forrás: Domszky László

A Life.hu riportere, Domszky László faggatta arról is a házaspárt, mennyire maradt életük része a sport. Elmondták, hogy a gyerekeknek is kötelező, de persze szabadon megválaszthatják, hogy milyen mozgásformát szeretnének űzni.

Havas Henrik a Facebookon sértette meg Jollyt és Kis Grófót: "Két kövér roma"http://www.life.hu/sztarok/20170118-havas-henrik-megsertette-jollyt-es-kis-grofot-ket-kover-roma.htmlHavas Henrik mostanában előszeretettel osztja meg a hírességekről alkotott véleményét Facebook-oldalán, sajátos stílusában persze. Ezúttal Kis Grófót és Jollyt sértette meg, nem is akárhogy! "Két kövér roma"- így nevezte Havas a zenészeket. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huStohl András karaktere ledöntött egy szőkéthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-stohl-andras-karaktere-balint-ket-hete-nem-volt-novel.htmlStohl András egy szexmániás vállalkozót alakít az RTL Klub nagysikerű produkciójában, a Válótársakban. A válófélben lévő férfi nem bír magával, egy újabb hal akadt a hálójába... TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoRészegen bulizott Nicole Kidman a Golden Globe-on: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170118-nicole-kidman-sokat-ivott-a-golden-globe-galan.htmlNicole Kidman felöntött a garatra, ami meg is látszódott a színésznő viselkedésén. Kínos felvételek következnek... TV + Sztárok--Gönczi Gábor meghatóan nyilatkozott párjáról: ezt jelenti számára Ildihttp://www.life.hu/sztarok/20170118-gonczi-gabor-az-apasagrol-es-parjarol-nyilatkozott.htmlGönczi Gábor két hónapja lett édesapa, ami teljesen megváltoztatott mindent. A híradós szerint most kezdődött el igazából az élete, és ezt párjának, Ildinek köszönheti. Gábor megható szavakkal nyilatkozott szerelméről... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián a tévéből értesült édesapja tragédiájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-zambo-krisztian-a-tevebol-tudta-meg-hogy-jimmy-korhazba-kerult.html16 évvel ezelőtt az egész országot megrázta Jimmy váratlan tragédiája, de természetesen a családnak volt a legnehezebb feldolgozni a szörnyűséget. Zámbó Krisztián, Jimmy elsőszülött fia annak idején tévéből tudta meg, hogy apja kritikus állapotban kórházba került. TV + Sztárok--Nagy Alekosz mégsem vágyik más nőkre: őszinte vallomás! http://www.life.hu/sztarok/20170117-nagy-alekosz-vallomas-volt-menyasszonyat-szereti-a-sztar.htmlA sztár eddig nem reagált a szakításra, most viszont egy hosszabb posztot tett közzé a Facebook oldalán. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.