Galambos Lajcsi megszólalt: hazatért Kubából a zenész

Forrás: tv2 -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazatért külföldről Lagzi Lajcsi. A zenészt újságírók várták a reptéren. Galambos azt mondja, rossz hatással van az ügy zenei karrierjére.

Ahogy megírtuk, vádat emeltek Galambos Lajos és felesége ellen. Börtönt kértek Lajcsira, akár 12 évet is ülhet.

A Bors információi szerint társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt emeltek vádat. "Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 egyedül, majd 2000-től a másodrendű vádlottal, felségével, Boglárkával szabálytalanul áramot, vizet és gázt vételezett mocsai ingatlanaiban, méghozzá illegális bekötések segítségével. Éveken át minimális összegű befizetéseket teljesített Lajcsi és a másodrendű vádlott, Galambos Boglárka is" - írja a lap.

Forrás: tv2

Lagzi Lajcsit a vádemelés híre Kubában érte, egy zenekarnál vendégeskedett, ahonnan most ért haza. A sajtó pedig már a repülőtéren várt rá. A mulatós zenész, azt állítja, a vádemelés részleteiről nem tud, és arról is beszélt, ez a helyzet beárnyékolja karrierjének egyik csúcsát. Lajcsi Kubában a világ egyik legjobb és legismertebb latin zenekarával dolgozhatott együtt, onnan tért most haza.

Hozzátette, olyan dokumentumok vannak a birtokában, amelyek nagy meglepetést okoznak majd, továbbá két titkosszolgálati szervezettel is találkozik a jövő héten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.