Szabó Zsófi kegyetlenül ráijesztett a sminkesére: Nevetés lett a vége

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala -
ijesztő Szabó Zsófi smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi ma vicces kedvében volt, úgyhogy jól megrémisztette a sminkesét, aki hangos sikításban tört ki. 

Zsófi ugyanolyan lazasággal ült a kollégája előtt, mint bármelyik másik alkalommal, mikor sminket készített neki. Még az sem volt gyanús, hogy a műsorvezető videózni kezdett a telefonjával, de nem sokkal később kiderült a turpisság.

Szabó Zsófi humoros hangulatában volt Forrás: Facebook/Szabó Zsófi oldala

Egy váratlan pillanatban Zsófi hirtelen előrehajolt és jól megijesztette a felkészületlen nőt, aki azonnal hangosan sikítani kezdett, és szaladt egy kört.

Zsófinak nem nagyon kellett megerőltetnie magát, hiszen a mit sem sejtő kolléganő annyira koncentrált a munkájára, hogy semmit nem vett észre az ellene készülő akcióból.

Nem csoda, hogy Zsófi napjai ilyen vidáman telnek, hiszen szép lassan mindent elér, amire csak vágyott az életben: szerelmével nemrég egybe keltek, végre már kutyája is van és most a családtervezés a téma.

Eltitkolt sztárgyerekek, akiktől hangos volt a sajtó http://www.life.hu/sztarok/20170117-magyar-sztarok-akiknek-allitolag-van-egy-eltitkolt-gyermekuk-d-nagy-lajos.htmlSzáz éve még botrányosnak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke, ma már viszont sokkal lazábban kezeli ezt a közvélemény. A sztárok eltitkolt utódai azért manapság is megmozgatják az emberek fantáziáját. TV + Sztárok--Megdöbbentő sorozat hírességekről és hasonmásaikról 1. részhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-osszeallitas-a-legnagyobb-sztarokrol-es-megdobbento-hasonmasaikrol.htmlA világon mindenkinek van egy hasonmása, ahogy az egyszerű embereknek, úgy a hírességeknek is. Sorozatukban bemutatjuk, kik hasonlítanak a leginkább az ismert sztárokra! Vigyázat, tényleg megdöbbentő! TV + SztárokOrigoVV Zsolti munkát kapott az Rtl Klubnálhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-vv-zsolti-az-rtl-klubnal-dolgozik-munkat-kapott.htmlVV Zsolti már a beköltözése előtt hangoztatta, hogy mindenképpen műsorvezető szeretne lenni, most pedig már munkába is állt az Rtl Klubnál. Egyelőre természetesen nem képernyős pozícióban bizonyíthat, de később bármi megtörténhet... TV + SztárokOrigoTápai Szabina szexi vadmacskává változott – Kucsera teljesen beindulthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-kucsera-gabor-bevadult-felesege-lattan.htmlTápai Szabina szexi vadmacskává változott, amitől férje, Kucsera Gábor teljesen beindult. Alig hitt a szemének... TV + Sztárok--Stohl András karaktere ledöntött egy szőkéthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-stohl-andras-karaktere-balint-ket-hete-nem-volt-novel.htmlStohl András egy szexmániás vállalkozót alakít az RTL Klub nagy sikerű produkciójában, a Válótársakban. A válófélben lévő férfi nem bír magával, egy újabb hal akadt a hálójába... TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoVajna Timi és Jean Claude Van Damme közös forgorvoshoz járnak?http://www.life.hu/sztarok/20170118-vajna-timi-es-jean-claude-van-damme-egy-foton-pozol.htmlVajna Timi és Jean Claude Van Damme együtt járnak fogfehérítésre? Timi egy közös fotót posztolt a híres színésszel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.