Újabb tündéri fotó Liptai Claudia kisfiáról

fotó baba Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencsére Liptai Claudia egyre bátrabban készít fotót néhány hónapja született kisfiáról, Marciról, vagy ahogy ők hívják, Marcipánról. Ezúttal egy írtó cuki pingvines képet láthatunk a babáról.

Liptai Claudia egyelőre nem szeretné megmutatni kisfiát, részleteket láthattunk még csak a babáról. A néhány hónapos Marcit rajongásig szeretik szülei, nem is csoda, ha egyelőre maguknak akarják megtartani az élményt. Jó hír viszont, hogy Clau egyre bátrabban fotózza a kis csöppséget és a lábacskák és kezecskék mellett egy-egy egész alakos képet is láthatunk, igaz az arca egyelőre így is rejtve marad.

Ezúttal egy írtó cuki fotót láthatunk a kis trónörökösről, aki pingvines sapkában feszít babahordozójában.

Reméljük hamarosan a cuki pofijában is gyönyörködhetünk majd.

Liptai Claudia megmutatta 10 hetes kisfiát: íme Marcell!

Eddig rejtegette, de ma, Marcell napján megmutatta kisfiát Liptai Claudia.

Damu Roland kislánya alultáplált és koszos? A rendőrség és a gyámhatóság nyomoz az ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170119-damu-roland-maganak-akarja-kislanyat.htmlDamu Roland kislányát, Maját a színész exének nővére neveli születése óta. A közelmúltban viszont a rendőrséghez és a gyámhatósághoz feljelentés érkezett ellene, kiskorú veszélyeztetése miatt. TV + Sztárok--"Áldozatokkal jár" - Lipcsei Betta és Juhász Roli a kapcsolatukról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170119-lipcsei-betta-es-juhasz-roland-kapcsolatukrol-vallott.htmlLipcsei Betta és Juhász Roland egymásra találtak, bár sokáig nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. Mindkettőjüknek van már gyermeke, ezért nem egyszerű összehozni a találkozásokat, de eldöntötték, hogy egymást választják, így kénytelenek kompromisszumokat kötni. TV + Sztárok--Megszólalt Galambos Lajos felesége, Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170119-galambos-boglarka-eloszor-szolalt-meg.htmlGalambos Lajos ellen 2015 szeptemberében indult eljárás vesztegetés és lopás vádjával. A mulatóssztárt akkoriban előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, négy hónapot töltött a börtönben. TV + Sztárok--Epres Panni és Benedek Tibor mindig versenyeznek egymássalhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-epres-panni-es-benedek-tibor-versenyeznek-egymassal.htmlBenedek Tibornak éveken keresztül volt az élete része a versenyzés, ezt a szellemet a magánéletébe is átültette. Feleségével, Epres Pannival mindig versenyeznek egymással, amit kisfiuk is örökölt. TV + SztárokOrigoGönczi Gábor meghatóan nyilatkozott párjáról: ezt jelenti számára Ildihttp://www.life.hu/sztarok/20170118-gonczi-gabor-az-apasagrol-es-parjarol-nyilatkozott.htmlGönczi Gábor két hónapja lett édesapa, ami teljesen megváltoztatott mindent. A híradós szerint most kezdődött el igazából az élete, és ezt párjának, Ildinek köszönheti. Gábor megható szavakkal nyilatkozott szerelméről... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián a tévéből értesült édesapja tragédiájárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-zambo-krisztian-a-tevebol-tudta-meg-hogy-jimmy-korhazba-kerult.html16 évvel ezelőtt az egész országot megrázta Jimmy váratlan tragédiája, de természetesen a családnak volt a legnehezebb feldolgozni a szörnyűséget. Zámbó Krisztián, Jimmy elsőszülött fia annak idején tévéből tudta meg, hogy apja kritikus állapotban kórházba került. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.