"Áldozatokkal jár" - Lipcsei Betta és Juhász Roli a kapcsolatukról vallott

Lipcsei Betta Juhász Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lipcsei Betta és Juhász Roland egymásra találtak, bár sokáig nem nyilatkoztak a kapcsolatukról. Mindkettőjüknek van már gyermeke, ezért nem egyszerű összehozni a találkozásokat, de eldöntötték, hogy egymást választják, így kénytelenek kompromisszumokat kötni.

Mindketten hosszú kapcsolatot zártak le, utána találtak egymásra. Lipcsei Betta és Juhász Roland csaknem egy éve alkot egy párt, bár eleinte nem vállalták fel kapcsolatukat. Ám ahogy ez lenni szokott, kiderült, hogy együtt vannak, boldog és harmonikus szerelmük azóta is tart. A pár Papp Gergő műsorában engedett először bepillantást az életükbe, ami nem mentes a kompromisszumoktól.

Először vallott kapcsolatáról a magyar sztárpár Fotó: Polyák Attila, Mudra László/Origo

"Kicsit kevesebb, mint egy éve vagyunk együtt" - mondta Roland, hozzátéve, hogy már 15 éve ismerik egymást. "Ismerem nagyon régóta, több közös barátunk van. A testvérével még fociztam is együtt juniorbajnokságban.

Persze feltűnt, hogy nagyon csinos, csak elérhetetlen volt mindig"

- idézi a Blikk a focista szavait. Betta pedig elárulta, hogy mindig más úton jártak eddig, azért csak most találtak egymásra. "Másról szólt akkor az életünk, mindig volt mindenkinek párkapcsolata, nem vetődött fel a közös szerelem lehetősége" - vallotta be a műsorvezetőnő, aki teljesen megfelel Roland ízlésének, a focista ugyanis elég válogatós. "Elég válogatós vagyok, ha találok valami negatívumot... Kritikus a láb, lábszár. Lehet, ez furán hangzik, de nekem fontos" - mondta a focista, persze hozzáette, hogy Bettánál a személyisége volt a legfontosabb. A párnak nincs könnyű dolga a hétköznapokban, hiszen mindkettőjüknek van már gyereke.

"Sok kompromisszummal és áldozattal jár egy ilyen kapcsolat,

de hoztunk egy döntést, hogy mi így, ebben a formában is szeretnénk együtt lenni" - árulta el Betta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.