Bereczki Zoltán Sztárban sztár +1 kicsi Berki Artur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Artúr, a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzője magánéleti válsággal küzd, de játékostársa, Bereczki Zoltán mindenben támogatja a fiatal tehetséget. 

Berki Artúr egy másik műsorban, Az ének iskolájában ismerte meg kedvesét, Kenedi Veronikát. Az utóbbi időben sokat veszekedtek, és a közelmúltban kenyértörésre került sor.

A fiatal énekest természetesen megviselték az események, de úgy gondolja, hogy ezt az érzést minden tinédzsernek át kell egyszer élnie.

Bereczki Zoltán kitart a fiatal tehetség mellett Fotó: Mudra László - Origo

Bereczki Zoli atyai pillantásokat vetve hallgatta Artúr beszámolóját, látszik, hogy a híres énekes a szívén viseli a fiú sorsát. Zoli azt mesélte, hogy jó Artúrral dolgozni, szívesen szerepel vele együtt.

"Artúrral nagyon-nagyon jó együtt dolgozni. Nyilván vannak hullámvölgyek, amikor az embernek magánéleti válsága van, akkor egy picit nehezebb" – mesélte az EMeRTon-díjas színész egy televíziós interjúban.

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-galambos-lajos-ellen-vademeles-12-evet-kaphat.htmlGalambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. TV + SztárokOrigoBrad Pitt egy 15 évvel fiatalabb, hollywoodi színésznővel jár?http://www.life.hu/sztarok/20170120-kate-hudson-lett-brad-pitt-uj-parja.htmlMár egy ideje keresik azt a titokzatos hölgyet, akit időnként látni lehet a híres színész mellett. Lehet, hogy Goldie Hawn elárulta a titkot? TV + SztárokOrigoSarka Kata egy napra eltűnik a Facebookrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-sarka-kata-egy-napig-nem-lesz-facebookon.htmlAz állandó online jelenlétnek a hátránya, hogy az élet apró örömeit nem vesszük észre. Ez főként a közszereplőkre igaz. Ezért Sarka Kata úgy döntött, egy időre kivonul az online térből, hogy az offline életére koncentráljon.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÚj szeretője miatt lett szcientológus Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20170120-demi-moore-szcientologus-lett.htmlDemi Moore az új kedvese miatt ismét visszatért az egyházhoz, amellyel már korábban is kapcsolatban állt. TV + Sztárok--Hajdú Péter megmutatta új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-hajdu-peter-uj-baratno-kozos-foto.htmlHajdú Péter Sarka Kata szerint már régen megtalálta a boldogságot egy másik nő oldalán, ám ezt a showman mindeddig tagadta. Ezúttal viszont felfedte, kiért is dobog valójában a szíve. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoZalatnay Cini balesete után kártérítést követel a bevásárlóközponntólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-zalatnay-cini-millios-karteritest-kovetel.htmlHónapokkal ezelőtt esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről Zalatnay Cini, több bordája is eltört. Kártérítést követel, ugyanis ügyvédjével úgy vélik, nem volt megfelelő a síkosságmentesítés a területen.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.