visszatérés Geszler Dorottya RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi boldogság érte a műsorvezetőt, amiről Instagram-oldalán tájékoztatta a rajongóit. Geszler Dorottya visszatér a képernyőre: az RTL Klubon lesz látható vasárnaponként.

Geszler Dorottya hatalmas hírrel rukkolt elő: visszatér a képernyőre. Ezúttal nem vendégként lesz jelen, hanem egy műsor háziasszonyaként. Az RTL Klubtól kapott lehetőséget a szépséges műsorvezető, ráadásul nem is akárki mellett fog szerepelni! Győrfi Pállal vezetik majd az Egészségkalauz című műsort vasárnaponként.

Geszler Dorottya visszatér a képernyőre Forrás: Facebook/Geszler Dorottya hivatalos oldala

Geszler Dorottya sokáig volt rendszeresen látható a képernyőkön, 1989-ben kezdett el dolgozni a Magyar Televíziónál. Rengeteg műsor kötődik a nevéhez, mint a Sportszombat, a Popkorong, a Pop20, a Híradó, a Divatmagazin, a Játék határok nélkül, a Zenebutik, a Zöld posta, vagy éppen a Magyar felfedezők, de ő vezette az 1994-es táncdalfesztivált, az 1994-es Eurovíziós Dalfesztivált és a 2007-es Miss Universe Hungaryt is. A 46 éves műsorvezető bár sok mindenben vett részt, egészséges életről szóló magazinban most először kapott lehetőséget. Valószínűleg azonban testhezálló feladat lesz ez számára, hiszen nagyon jól tartja magát, pilátest is oktat, szépségét pedig lánya is örökölte.

Lagzi Lajcsi akár 12 év börtönt is kaphat, ha bűnösnek nyilvánítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-galambos-lajos-ellen-vademeles-12-evet-kaphat.htmlGalambos Lajos néhány napja érkezett haza Kubából, és azonnal készségesen állt a Mokka műsorvezetőinek rendelkezésére vádemelésével kapcsolatban. TV + SztárokOrigoBrad Pitt egy 15 évvel fiatalabb, hollywoodi színésznővel jár?http://www.life.hu/sztarok/20170120-kate-hudson-lett-brad-pitt-uj-parja.htmlMár egy ideje keresik azt a titokzatos hölgyet, akit időnként látni lehet a híres színész mellett. Lehet, hogy Goldie Hawn elárulta a titkot? TV + SztárokOrigoÚj szeretője miatt lett szcientológus Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20170120-demi-moore-szcientologus-lett.htmlDemi Moore az új kedvese miatt ismét visszatért az egyházhoz, amellyel már korábban is kapcsolatban állt. TV + Sztárok--Sarka Kata egy napra eltűnik a Facebookrólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-sarka-kata-egy-napig-nem-lesz-facebookon.htmlAz állandó online jelenlétnek a hátránya, hogy az élet apró örömeit nem vesszük észre. Ez főként a közszereplőkre igaz. Ezért Sarka Kata úgy döntött, egy időre kivonul az online térből, hogy az offline életére koncentráljon.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBarátaik állítják: Vermes Krisztián és Sónyák Szilvia kapcsolata megromlotthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-vermes-krisztian-es-sonyak-szilvia-kapcsolata-zatonyra-futott.htmlKözeli ismerősük szerint már nincs olyan lángoló szerelem Vermes Krisztián focista és Sónyák Szilvia modell között. A pár ugyan tagadja, hogy problémájuk lenne, de barátaik szerint már külön utakon jár a két fiatal.TV + Sztárok--Zalatnay Cini balesete után kártérítést követel a bevásárlóközponttólhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-zalatnay-cini-millios-karteritest-kovetel.htmlHónapokkal ezelőtt esett le egy bevásárlóközpont lépcsőjéről Zalatnay Cini, több bordája is eltört. Kártérítést követel, ugyanis ügyvédjével úgy vélik, nem volt megfelelő a síkosságmentesítés a területen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.