Brad Pitt egy 15 évvel fiatalabb hollywoodi színésznővel jár?

Brad Pitt Kate Hudson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje keresik azt a titokzatos hölgyet, akit időnként látni lehet a híres színész mellett. Lehet, hogy Goldie Hawn elárulta a titkot? 

Novemberben röppent fel először a hír, hogy Brad Pittnek új barátnője van. Azóta mindenki arra kiváncsi, hogy ki lehet a titokzatos hölgy, de úgy tűnik, hogy Goldie Hawnnak köszönhetően fény derült a titokra. A 71 éves színésznőt egy étteremből kilépve támadták le különböző kérdésekkel a lánya magánéletével kapcsolatban:

Brad Pitt és Kate Hudson egy pár lennének? Forrás: AFP

"Mit gondol a lánya új kapcsolatáról? Izgatott, hogy Kate Braddel randizik? El tudja képzelni, hogy vejének fogadja a sármos színészt?" – írta meg a TheSun.

A sztáranyuka tartózkodva reagált: nem cáfolta meg, és nem is támasztotta alá a híreket. A vele készített videót itt tudod megnézni.

Többen is azt gondolják, hogy Goldie Hawn lánya, Kate Hudson áll a háttérben, de erre még valódi bizonyítékot senki nem talált. Az édesanya reakciója azonban több, mint elgondolkodtató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.