Szandi 20 évvel ezelőtti fotót posztolt: az Agua énekesnőjével pózolt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
közös fotó Agua Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán ikonikus pillanatot mutatott meg életéből Szandi a rajongóinak: egy 20 évvel ezelőtti fotót, amin ráadásul egy hírességgel pózolt. A képen látható hölgy nem más, mint az Agua együttes énekesnője.

Szandi egy meghatározó emléket mutatott meg rajongóinak a Facebook-oldalán. Az énekesnő egy 20 évvel ezelőtt készült fotót tett közzé, ami nagyon kedves a számára. A képen nem mással, mint az Agua énekesnőjével látható, akivel egy napon léptek színpadra Hongkongban. Szandi azóta is nagy becsben tartja, szinte kincsként őrzi a relikviát, amit büszkén osztott meg közösségi oldalán.

Szandi nosztalgiázott Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"20 éve annak, hogy Hongkongban a Midem Ázsián egymás után léptünk fel a dán Aqua zenekarral. Koppenhágában ugyanazokkal a producerekkel dolgoztunk. Lenével, az énekesnővel közös öltözőnk volt. Amikor előadták a Barbie Girl című dalukat, rögtön érezni lehetett, hogy nagy sláger lesz. 30 országban lett aranylemez! Azóta is őrzöm a közös fotónkat" - írta az énekesnő a képhez. Bár sok idő eltelt már az elkészülte óta, Szandi mit sem változott. Ugyanaz a csillogó szemű, mosolygós énekesnő most is, mint akkor volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.