Pintér Tibor és Ács Beatrix szakítottak - A nő a Facebookon mondta el, miért

Forrás: Facebbok /Pintér Tibor -
színész Pintér Tibor szakítás Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és Ács Beatrix őrületesnek induló szerelme zátonyra futott. A színész meg is erősítette a szakítást.

Bea a Facebookon tisztázta a helyzetet. Elmondása szerint azért szakított a színésszel, mert annak nem volt ideje rá:

"Pintér Tiborral nem alkotunk egy párt, elköltöztem tőle. (...) Nem volt sem nappalunk, sem éjszakánk, sem hétvégénk. Tibor vállalkozó, hiszen a színháza az övé, ami csodás dolog, de rengeteg munkával jár, és egyszerűen nem maradt rám annyi ideje, amennyit szeretett volna velem tölteni. 31 évesen lassan családra vágyom, férjre és gyermekre. Esténként nem egyedül szeretnék a főztöm mellett az asztalnál ülni, és csak várni, hogy haza térjen a párom... folyton várni... Sajnos ezek miatt szétváltunk, külön élünk" - írta a modell.




Azt suttogják, szakított 9 évvel fiatalabb szerelmével a TV2 műsorvezetője, Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szakitott-9-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlFél évvel ezelőtt derült ki, hogy Vámos Erika egy nála kilenc évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Lehet, hogy a románc nem tartott sokáig?TV + SztárokOrigoAutókereskedő lett az egykori megasztáros, Fekete Dávidhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-autokereskedo-lett-fekete-david-tv2-megasztar.htmlFekete Dávid a negyedik Megasztárban tűnt fel 2008-ban. A tehetségkutatót szép eredménnyel zárta, Király Viktor után második lett. A zenélést azóta sem hagyta abba, több albuma is megjelent. Most azonban valami egészen új dologba fogott. TV + SztárokOrigoExkluzív videó Klapka György temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-klapka-gyorgyot-eltemettek.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, ma kísérték utolsó útjára az Aranyembert. Klapka György 88 évesen távozott. TV + Sztárok--Cuba Gooding Jr. és felesége 20 év után válnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-cuba-gooding-jr-es-sara-kapfer-elvaltak.html20 év együttélés után döntött a válás mellett a hollywoodi színész és felesége. TV + Sztárok--Almásfüzitőn bukkant fel Jennifer Lawrence-t http://www.life.hu/sztarok/20170120-almasfuziton-lattak-jennifer-lawrence-szinesznot.htmlJennifer Lawrence a legváratlanabb helyeken tűnik fel, hiszen hazánkban forgatják a következő filmjét. TV + Sztárok--Szandi 20 évvel ezelőtti fotót posztolt: az Agua énekesnőjével pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szandi-kozos-fotot-posztolt-az-agua-enekesnojevel.htmlIgazán ikonikus pillanatot mutatott meg életéből Szandi a rajongóinak: egy 20 évvel ezelőtti fotót, amin ráadásul egy hírességgel pózolt. A képen látható hölgy nem más, mint az Agua együttes énekesnője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.