Veronai buszbaleset: Geszti Péter is kifejezte részvétét

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
olasz buszbaleset részvét veronai buszbaleset Sláger FM Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzalmas tragédia érte a Franciaországból hazafelé tartó fiatalokat: buszukat Olaszországban baleset érte. 16 fiatal vesztette életét, akiket az egész ország gyászol. Geszti Péter hallgatással és szívszorító sorokkal emlékezik meg azokról, akik elhunytak.

Az egész ország gyászolja a Veronai buszbaleset áldozatait. 16 fiatal vesztette életét Franciaországból hazafelé tartva. A tanárok és a diákok között is van hős: a tornatanár életét kockáztatva mentette a diákokat, ám ő mindkét gyermekét elvesztette. Az egyik tanulót pedig az ablaktörő kalapáccsal a kezében találták meg, ő sem élte túl a szörnyű balesetet. Ma mindenki az áldozatokra emlékezik, a hírességek is. Liptai Claudia, Majka és Rubint Réka is kifejezte már együttérzését, ahogy nemrég Geszti Péter is.

Geszti Pétert is megrendítette a buszbaleset Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Sláger FM Facebook-oldalán tette közzé szívszorító sorait. Úgy döntött ugyanis, hogy ma nincs helye a rádióban szavaknak. "Csak zenék fognak szólni a Sláger FM-en. Mert ezúttal

nincs helye poénnak, retró időutazásnak, mi-lett-volna-ha játékoknak, nincs helye csipkelődésnek, sőt szavaknak se nagyon.

A Verona mellett balesetet szenvedett magyar busz áldozatainak emlékét kívánom ezzel tiszteletben tartani, és bízom benne, hogy a sérültek felépülhetnek, és visszatérnek közénk. Egyben

ismeretlenül is együttérzésemet szeretném kifejezni az áldozatok családjainak.

Hétfőn nemzeti gyásznap lesz, az épületeken fekete zászlók, a házakban szomorúság, az ablakokban gyertya. Kétgyermekes apaként különösen megrázott ez a tragédia, és elképzelni sem tudom, milyen lehet ebben érintettnek lenni. Csak egyet tehetek: ma hallgatok, és félárbócra eresztem a szívemet" – írta ki Geszti Péter. Nem ez az egyetlen műsor, ami elmarad. Kegyeleti okokból A Dal második válogatóját sem tartották meg, valamint ma nem lesz látható a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsor sem.

Körözést adott ki a rendőrség a Csillag születik sztárja, Gomes Martins ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-korozest-adott-ki-a-rendorseg-gomes-martins-ellen.htmlKörözést adott ki a rendőrség a Csillag születik-ben nőként megismert, de ma már férfiként élő táncos, Gomes Martins ellen.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVeronai buszbaleset: Liptai Claudia, Majka és Rubint Réka is gyászolhttp://www.life.hu/sztarok/20170122-liptai-claudia-majka-rubint-reka-az-olasz-buszbalesetrol-irt-facebook-oldalan.htmlPéntek éjjel 16 magyar fiatal vesztette életét Franciaországból hazafelé tartva. A tragédia mindenkit megdöbbentett, többen fejezték ki együttérzésüket az áldozatok hozzátartozói felé. Liptai Claudia például a Facebook-oldalán nyilvánított részvétet. TV + Sztárok--Pintér Tibor és Ács Beatrix szakítottak - A nő a Facebookon mondta el, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20170121-pinter-tibor-es-acs-beatrix-szakitottak-bea-a-facebookon-mondta-el-miert.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix őrületesnek induló szerelme zátonyra futott. A színész meg is erősítette a szakítást. TV + SztárokOrigoAzt suttogják, szakított 9 évvel fiatalabb szerelmével a TV2 műsorvezetője, Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20170120-szakitott-9-evvel-fiatalabb-szerelmevel-a-tv2-musorvezetoje-vamos-erika.htmlFél évvel ezelőtt derült ki, hogy Vámos Erika egy nála kilenc évvel fiatalabb férfiba szerelmes. Lehet, hogy a románc nem tartott sokáig?TV + SztárokOrigoCuba Gooding Jr. és felesége 20 év után válnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170120-cuba-gooding-jr-es-sara-kapfer-elvaltak.html20 év együttélés után döntött a válás mellett a hollywoodi színész és felesége. TV + Sztárok--Bereczki Zoltán kitart Berki Artúr melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170120-berki-arturt-bereczki-zoltan-tamogatja.htmlBerki Artúr, a Sztárban sztár + 1 kicsi versenyzője magánéleti válsággal küzd, de játékostársa, Bereczki Zoltán mindenben támogatja a fiatal tehetséget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.